vrijdag 15 september 2017

Review; paese blush nummer 51.


Ik ben altijd al van geweest van blushes en ik vind het altijd leuk om een nieuw merk uit te proberen. Paese is een merk waar ik nog niet bekend mee was en eigenlijk ook nog nooit van gehoord had. Ik kreeg de blush in een beautybox en het uitproberen hiervan vind ik natuurlijk ook leuk!


De blush zijn verpakking valt wel een beetje tegen al moet ik het eerlijk zeggen. Na mijn idee ziet het er een beetje goedkoop uit en ik vind zeker dat de verpakking stukke beter zou kunnen om hem er mooier en aantrekkelijker uit te laten zien


Op de achterkant van de blush vind je verschillende informatie zoals de ingrediƫnten die de blush bevat. Ik denk dat de blush geen specifieke naam heeft maar dat de kleur waaraan je hem zou kunnen herkennen nummer 51 is?De blush heeft een mooie perzik achtige kleur/tint en zo'n kleur vind ik altijd bij vrijwel ieder huidtype passen doordat de blush fijn en gemakkelijk te combineren is met een donkere of juist een nude look. De blush ziet er in eerste instantie erg mooi uit en ik ben vooral benieuwd naar het pigment van de blush en hoe de blush valt bij een look.


Zoals je op de swatch foto al kunt zien bevat de blush veel pigment en ziet er een beetje een oranje ondertoon in de blush. Wanneer je de blush lichtjes aanbrengt op je gezicht is hij heel mooi en ziet hij er natuurlijk. Persoonlijk zou ik er niet voor kiezen om hem wat heftiger aan te brengen omdat je dan de oranje ondertoon beter ziet en ik dit minder mooi vind en niet mooi vind passen bij mijn lichte huidskleur. De blush heeft wel een fijne zachte substantie waardoor hij gemakkelijk aanbrengt en niet te poederig is.  

De blush is fijn in gebruik en ik gebruik hem nu momenteel zelfs dagelijks. Ik kreeg de blush in een beautybox maar je kunt ze onder andere ook in deze webshop vinden.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten