vrijdag 8 september 2017

Persoonlijk; Ik woon samen!

Hallo allemaal,


Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een blogpost geplaatst heb maar ik ben de laatste tijd zo druk geweest met van alles dat ik er nog geen tijd en motivatie voor had gevonden om weer even een blog te typen!
Nu alles weer een beetje rustig is en ik bijna vakantie heb dacht ik dat het wel weer eens tijd was om jullie eens op de hoogte te brengen van alles wat er de afgelopen tijd heeft plaats gevonden.

Afbeeldingsresultaat voor samenwonen


Zoals jullie aan de titel misschien al hebben kunnen lezen woon ik samen met mijn vriend! We waren al een tijdje opzoek naar een woning maar kregen niet snel iets aangeboden omdat je tegenwoordig wel sowieso meer als 5 jaar ingeschreven moet staan om een wat fatsoenlijker huisje te krijgen.

Nu kregen we dan toch een aanbod voor een groepsbezichtiging waar we natuurlijk maar al te graag heen gingen om een kijkje te nemen of we het wat vonden en of we het dan alsnog konden krijgen omdat we 3de stonden.

14 juli was dan de dag dat we mochten kijken en dat we ja hebben gezegd op dit huur huis. We stonden uiteindelijk 2de en nummer 1 wou het huisje niet dus hebben wij hem geaccepteerd!

We hebben nog redelijk veel aan ons huis gedaan en met name verven, vloer leggen en natuurlijk nog alles schoonmaken inrichten en noem het maar op. We zijn nu in ieder geval ontzettend blij dat we een eigen huisje hebben en zijn nu rustig aan het wennen aan het op ons zelf wonen, het samenwonen en natuurlijk het combineren van het huishouden, het sociale leven en het werken/school.

Als jullie het leuk vinden om meer te weten over hoe we aan het huisje gekomen zijn en hoe we alles geregeld hebben met betreft financiƫn of inrichtingen dan kan ik hier altijd een extra blogpost over schrijven.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten