maandag 12 juni 2017

Dingen die ik in mijn leven nog graag zou willen doen.


Nadat het een tijd stil is geweest op mijn site ben ik weer terug en jawel met mijn bucket list!

Iedereen heeft wel zo zijn of haar dingen die hij/zij graag nog in zijn leven wilt doen of bereiken en ook ik heb nog dingen die ik graag in mijn leven zou willen doen en bereiken. Om je een idee te geven naar wat ik zowel allemaal op mijn bucket list hebt staan laat ik jullie vandaag een kijkje nemen ik de dingen die ik nog graag wil doen.Sommige dingen op een bucket list zijn voor iedereen persoonlijk en vandaar dat ik misschien ook niet alles deel maar wel het grotendeels! De dingen die je vandaag nog ziet in mijn bucket list zijn ook dingen die ik nog nooit eerder heb gedaan, er zijn natuurlijk al dingen gebeurt waar ik erg blij en trots op ben maar deze horen nu niet meer thuis in mijn bucket list.

* Indoor skydiven.

* Op vakantie naar curacao of de dominicaanse republiek.

* Een eigen huis kopen.

* Naar Londen gaan.

* Naar Amerika gaan.

* Een eigen hondje (wanneer we op onszelf wonen).

* Zonsondergang kijken op het strand.

* Naar disneyland.

* Een eigen salon openen.

En dit zijn tot nu toe de dingen die ik nog graag zou willen doen in mijn leven!
Wat heb jij allemaal op je bucket list staan?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten