zondag 16 april 2017

Uma cosmetics get freaky rouge.


Uma is een merk die je vrijwel/niet tegen komt in een drogisterij, het is ook een merk waar ik nog nooit eerder van gehoord had en/of eventuele reviews van had gelezen en hierdoor leek het me leuk om over dit product een review te schrijven!
Het product die wat ik voor jullie ga reviewen is een blush met de naam get freaky en aan de buitenkant luid dit de naam al goed in want de blush ziet er speels en fleurig uit.


Op de achterkant van de blush vind je niet veel belangrijke informatie en deze vind ik dan ook niet zo speciaal. 


De blush heeft 4 verschillende kleuren en de vormen die erin zitten zijn allemaal rechthoekig. Ik vind het uiterlijk er wel leuk uit zien ik zou het product niet eerder aanschaffen door het uiterlijk.


Ik heb de 3 " hoofd" kleuren voor jullie apart geswatchd en wat mij hieraan gelijk opvalt is dat de blush een ontzettend goed pigment bevat en ook iedere kleur is uniek in zijn eigen manier. Ik vind vooral de middelste kleur erg mooi als blush kleur omdat het een mooie natuurlijke kleur is en mooi aansluit bij een lichte huidskleur. 


Wanneer je de kleuren tegelijk swatcht geeft het een mooie roze kleur die erg mooi is als blush kleur. De kleur is matt en mengt zich goed met je eigen huidskleur. Het pigment van de blush is goed en is niet te weinig of net te. Ik vind het erg fijn dat de blush niet kruimelig is want dit zie je nog al eens bij wat goedkopere blushes. Ik gebruik de blush nu dagelijks en ik ben er zeker over te spreken.

Ik kocht de blush op een braderie voor €1,00.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten