zondag 2 april 2017

The power of make-up.The power of make-up, je zult het op veel blogs/youtube en noem maar op al tegen komen zijn maar ook ik heb een kansje gewaagd om te kijken wat het verschil nou is als je wel make-up draagt en juist niet. Ik ben iemand die heel erg van make-up houdt en het ook leuk vind om mezelf op te maken maar doe dit niet altijd dagelijks. 


Ik heb een aantal fotos gemaakt van mijn power of make-up, 1 met de helft wel make-up en 1 met de helft zonder, 1 waarbij je beide kanten kan zien en 1 waarbij ik 2 foto's met elkaar bewerkt heb om het verschil zo goed mogelijk aan jullie te kunnen laten zien. Zoals je op de bovenste foto kan zien heb ik een niet hele zuivere huid met hier en daar een aantal rode plekjes en puistjes, het liefst wil je dit natuurlijk weg kunnen werken met make-up omdat het niet iets is wat heel fijn en mooi is.


Op deze foto zie je al goed het verschil met wel of niet make-up dragen. Ik vind dat het gelijk een andere uitstraling heeft en je kijkt ook gelijk anders uit je ogen om het zo maar te noemen. Ik vind het wel erg leuk om het resultaat te zien en het daadwerkelijke verschil. Je kunt jezelf altijd wel opmaken en dan denken oh met make-up is beter als zonder maar je ziet nooit echt het verschil als met en zonder.


Op deze foto kun je goed het verschil zien met en zonder make-up, de foto is zo aan elkaar bewerkt dus staat misschien niet helemaal gelijk met elkaar maar wel zover het kan. Zoals je kan zien maakt make-up mijn ogen nog groter lijken net zoals mijn lippen, wat een kleurtje op je lippen zoal al niet kan doen zie je wel. Ook mijn wenkbrauwen vind ik een groot verschil, wanneer ik ze net wat in kleur met een wenkbrauw potloodje zijn ze net wat rechter en krijgen wat meer vorm. 

Ik vind het nog steeds erg gek om het verschil zo te zien tussen het dragen van make-up en het niet dragen van make-up. Make-up kan je er heel anders uit laten zien en je krijgt ook gelijk een andere uitstraling. Heb jij wel eens de power of make-up bij jezelf geprobeerd?


Liefs, Mariska. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten