donderdag 6 april 2017

Shoplog; aliexpress deel 2.Vandaag laat ik jullie weer een aliexpress shoplog zien en dit keer met een bewust shop doel namelijk producten voor te gebruiken bij het zetten van wimperextensions. Vanaf nu kan ik dan eindelijk zelf wimperextensions zetten waar ik ontzettend blij mee ben en op aliexpress schafde ik alvast een paar producten aan en die ga ik jullie vandaag laten zien.Als allereerste bestelde ik 2 lucht pompjes om de wimper lijm net wat sneller te laten drogen wanneer nodig. Ik bestelde 2 verschillende varianten zodat ik uit kan testen welke ik het fijnste vind werken. Ik bestelde ze bij deze en deze kopers.  


Ook bestelde ik 2 pincetten in 2 verschillende maten voor het vasthouden van de wimperextensions. Ik las er goede feedback over dus ben ontzettend benieuwd hoe deze mij gaan bevallen. Ik bestelde ze bij deze koper.


Natuurlijk heb je ook wimper borsteltjes nodig om je wimpers goed en mooi door te kunnen borstelen. Je had allerlei verschillende kleur combinaties maar ik vond de wit met roze wel een mooie combinatie. Ook vond ik de kleur combinatie erg fijn doordat je het wit makkelijk overal op ziet en ze makkelijk terug kan vinden. Ik bestelde ze bij deze koper.


Ik bestelde heel veel kleine ringetjes waar je lijm in kan doen, het lijkt me ontzettend fijn werken doordat je de lijm in hand bereik heb en je ze gemakkelijk kunt gebruiken. Ik bestelde er een heel aantal zodat ik de komende tijd even goed vooruit kan. Ik bestelde ze bij deze koper.


En als laatste bestelde ik nog hele fijne kleine applicator die fijn zijn bij het aanbrengen van de primer voordat je de wimper extensions aanbrengt. De kleur is natuurlijk erg vrolijk  en vrouwelijk wat wel goed bij mij past :). Ik bestelde ze bij deze koper,

Bestel jij wel eens iets op aliexpress?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten