dinsdag 4 april 2017

Mijn slechte gewoontes.

Afbeeldingsresultaat voor slechte gewoontes

Iedereen heeft denk ik wel slechte gewoontes waarvan hij of zij denkt dat dit beter zou kunnen of van die dingen waarvan je denkt had ik hier maar nooit aan begonnen of misschien wel had ik dit toch maar niet gegeten?


Zowel ik heb ook mijn slechte gewoontes en vandaag deel ik deze met jullie!
Mijn eerste slechte gewoonte is denk ik ook gelijk de grootste namelijk het eten van tussendoortjes en dan heb ik het ook gelijk over het moment van het thuiskomen van me werk, omdat we altijd vroeg eet pauze hebben heb ik na het werk altijd trek en begin ik een beetje te "snaaien" om het zo maar te noemen. De laatste tijd kan ik me wel steeds beter inhouden en de tussendoortjes ook beter laten staan.

Mijn 2de slechte gewoonte is het houden aan een planning de ene keer lukt het super goed maar als het dingen zijn waarvan ik denk nou dat kan morgen ook nog wel dan stel ik het maar al te graag uit waardoor het steeds maar uitgesteld blijft worden. Als ik ergens een doel voor heb dan kan ik me wel goed aan mijn planning houden.

Ook een gewoonte is dat ik altijd vroeg ga slapen je kunt het niet echt een slechte gewoonte noemen maar ook geen goede gewoonte. Hierdoor vind ik het altijd lastig om tot laat wakker te blijven en soms stoor ik mezelf hier ook wel eens aan.

Heb jij ook slechte gewoontes?


Liefs,  Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten