dinsdag 18 april 2017

Kruidvat colors to play wash out violet pastel.


Kort geleden is kruidvat uitgekomen met colors to play wash out shampoos in een aantal diverse kleuren. Ik houd wel van afwisseling in haarkleur en vond het daarom ook erg leuk om deze uit te proberen. Ik kocht 2 verschillende kleuren namelijk flamingo en violet en vandaag laat ik jullie zien hoe de kleur violet is uitgevallen. De kleurspoeling zit in een simpel flacon en wat mij gelijk al wat opvalt is dat de flacon geen "spuit" toetje heeft en het lijkt erop dat de spoeling gelijk alleen en grotere uitgang heeft.


Op de achterkant van de flacon vind je nog wat simpele informatie en voor de gene die er waarde aan hechten kun je hier ook de ingrediƫnten van de kleurspoeling vinden.


In sommige reviews las ik al dat zij niet goed de gebruiksaanwijzing van de kleurspoeling konden vinden maar deze bevind zich in het midden van de achterzijde. Je kunt de folies van elkaar los maken en hierop staat dan hoe je de spoeling moet gebruiken. De gebruiksaanwijzing staat goed uitgelegd en is voor mij duidelijk genoeg. 


Misschien niet een hele goede foto maar ik kon even snel geen betere vinden, zo is mijn haarkleur voor ik de spoeling ging gebruiken, het is licht blond en dit is misschien wel in positieve zin zodat de kleuring eerder zou pakken. Om even goed te vergelijken dat de spoeling er in ander licht er weer anders uit ziet heb ik even 2 foto's voor jullie met het resultaat van de spoeling. Wat wel gelijk al opvalt is dat de spoeling in ieder geval goed gepakt heeft en de kleur goed aanwezig is. In het felle zonlicht lijkt mijn haarkleur een beetje licht roze wat wat neigt naar paars. Op de 2de foto zie je dat mijn haar weer meer paars lijkt. 

Ik vind het ontzettend leuk dat de spoeling er in ieder licht er weer anders uit ziet, in de avond/in het donker lijkt de spoeling weer op grijs en zou je niet zeggen dat het overdag paars geweest was.


Op de bovenste foto zie je mijn haar naar 2x wassen. Het volledige paars is er al helemaal uit maar mijn haar is nog wel een beetje grijs/assig van kleur. Vooral op de punten is mijn haarkleur nog anders als mijn orginele haarkleur. 

Ik vond het erg leuk om de spoeling te proberen en op mijn haar eens te zien wanneer het paars is. Ik vind het wel jammer dat de spoeling er zo snel uit ging maar dit kun je natuurlijk verwachten van een kleurspoeling. Ik heb de spoeling 30 minuten laten intrekken en hierna met alleen enkel water uitgespoeld.

Ik kocht de kleurspoeling voor €3,99 bij de kruidvat en ik ga zeker nog meer kleuren uitproberen en reviewen!


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten