zaterdag 8 april 2017

Essence blossom dreams rainbow highlighter.


Essence is weer met een mooie nieuwe limited edition uitgekomen die mij gelijk doet denken aan het mooie zomerse weer die ons tegemoed komt. De collectie sprak mij niet geheel aan maar toch belandde deze rainbow highlighter in mijn winkelwagentje en nam ik hem mee naar huis.


Zoals ik hierboven ook al vernoemde ziet de highlighter verpakking er erg leuk en vrolijk uit en stiekem nam ik hem mede ook voor deze reden mee naar huis. Tegenwoordig zijn de rainbow highlighter ook populair waardoor ik ook erg nieuwsgierig was na de reden hierachter zijn ze dan echt zo fijn/mooi?


De collectie heet blossom dreams en hierbij is voor de highlighter de bijpassende naam 01 prism of light gekozen. Voor de rest staat er op de achterkant van de verpakking niet echt nuttige informatie en alleen dat het een highlight poeder is in regenboog kleuren. Zo op het eerste gezicht lijkt het niet echt een mega regenboog doordat de kleuren niet allemaal in zijn geheel aanwezig zijn. Wel vind ik de kleuren mooi in elkaar overlopen en zijn ze wel creatief geweest met de gekozen kleuren. Ik ben erg benieuwd hoe de kleuren apart zullen uitpakken maar ook verhaal in het algemene plaatje. 


Zoals je op de bovenste foto kunt zien zijn de swatches niet echt heel spectaculair wanneer ze enkel 1 voor 1 swatch, er lijkt niet heel veel pigment in te zitten en alleen de middelste kleur valt wat op.


Wanneer je de kleuren bij elkaar neemt en de highlighter dan swatch zie je toch zeker verschil en lijkt het net een hele andere highlighter als je 2 de swatches naast elkaar zet. De kleuren samen geven een mooie lichte kleur en ze worden mooi met elkaar gecombineerd. Ik zou niet durven dromen dat de highlighter in combinatie met alle kleuren zo zou gaan uitvallen. 


Wanneer ik de swatch fotografeer met flits zie je de ontzettend mooie glans in de highlighter. De glans is niet te aanwezig maar kan een mooie natuurlijke look wel even een zetje geven en hem net iets opfleuren.

Ik ben tevreden over deze rainbow highlighter maar had hem eerlijk gezegd wel iets kleurrijker verwacht door de naam "rainbow" die ze gebruiken. Wel vind ik de subtiele glans mooi waardoor je de highlighter voor dagelijks gebruik zou kunnen gebruiken.

Ik kocht de rainbow highlighter bij de kruidvat voor €3.39.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten