maandag 10 april 2017

Catrice Marina Hoermanseder highlighting pearls.


Catrice is weer in samenwerking gegaan met marina hoermanseder en hieruit is weer een mooie limited edition collectie gekomen. Als ik het me goed herriner is er al eerder een collectie uitgekomen in samenwerking met marina hoermanseder en hiervan heb ik toen een blush trio bemachtigd. 
De verpakking ziet er leuk uit en marina heeft altijd een aparte eigen stijl die zij toepast bij het ontwerpen van de producten. Wat mij wel gelijk opvalt is dat de verpakking erg klein is en ik ben meestal wel gewend dat highlighting pearls in een grote verpakking zitten doordat dat dan handiger in gebruik is.


De achterkant van de verpakking is niet heel speciaal en hier staat ook niet echt nuttige informatie op die in belang is. 


Wat ik erg fijn vind is dat ze boven op de pearls nog een bescherm plasticje gedaan hebben zodat de parels niet geheel in de verpakking kunnen rond schudden en ze hierdoor mooier en beter op zijn plek blijven. Zodat je aan het plastic ook al kunt zien geven de parels al af en zie je veel los pigment liggen. 


De parels hebben allemaal een neutrale kleur maar lijken op het eerste gezicht wel een mooie glans met zich mee te dragen. Alle bolletjes liggen gewoon los in de verpakking waardoor je gemakkelijk met een kwast hierdoor heen kan gaan, ik vind het altijd fijn om hiervoor een waaier kwast te gebruiken. 

Wel mocht van mij de verpakking nog net wat groter zijn zodat je meer ruimte had met je kwast om product van de pearls af te nemen. 


Zoals je op de swatch al kunt zien geven de highlighting pearls maar heel weinig pigment af en ook lijkt er niet echt een hele mooie highlight in te zitten wat mij wel erg teleurstelt. Het is dat de parels er zo leuk en mooi uit zien anders was ik denk ik nog teleurgestelder geweest.


Wanneer ik de swatch met flits fotografeer zie je wel een kleine glans maar nou niet om te zeggen dat hij helemaal over de top is en en ik hem aan iedereen zou aanraden. Een simpele highlighter in je stash is altijd wel fijn maar toch gaat mijn voorkeur naar een mooie highlighter met veel pigment.

Ik kocht de highlighting pearls bij de kruidvat voor €3.99.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten