woensdag 12 april 2017

Catrice all about matt plus foundation 010 light beige.Een foundation die ik misschien tot nu toe wel mijn all time favourite kan noemen, namelijk de catrice all matt plus foundation. Een foundation die ik een keer heb geprobeerd en waar ik nooit meer vanaf ben gekomen. Omdat ik over deze foundation zo enthousiast ben laat ik graag aan jullie zien waarom. 


De foundation zit in een glazen huls, zelf vind ik dit er mooi en professioneel uit zien, voor mij maakt de vorm specifiek niet zoveel uit als het product maar goed is. Bij deze foundation vind ik het beide wat het natuurlijk extra aantrekkelijk maakt. Met mij bleke huid neem ik de een naar lichtste kleur namelijk de kleur 010 light beige, deze kleur matcht ook perfect met de ondertoon van mijn huid. Op de achterkant van de flacon vind je informatie over de foundation zelf. Zelf lees ik dat alleen de 1ste keer wanneer ik de foundation aanschaf en hierna kijk ik er nauwelijks nog naar om.


De foundation heeft een handige pomp flacon wat ik altijd erg fijn en hygiƫnisch vind werken. Let erop dat je niet te laat het pompje indrukt wanneer je maar een klein beetje product nodig hebt.


Zoals je kunt zien op de foto is de foundation mooi licht van kleur en heeft hij een goede substantie namelijk niet te dik en ook niet te vloeibaar.


De foundation is erg makkelijk aan te brengen door de fijne substantie. Ik heb een erg lichte/bleke huid maar deze kleur foundation matcht goed met mijn huidskleur. De foundation is matt en dit is mijn favoriet over de foundations, vooral met de warmere periodes is een matte foundation fijner omdat je al snel meer zweet en hierdoor je gezicht ook sneller gaat glanzen.

Ik ben erg tevreden over deze foundation en ik heb er ook altijd op voorraad. Ik zou je zeker aanraden deze foundation een keer te proberen doordat hij goed aansluit op diverse huidskleuren en een mooi matt effect geeft.

Ik kocht de foundation bij de kruidvat voor €6,59.


Liefs, Mariska. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten