dinsdag 7 maart 2017

Wat maakt je mooi shower smoothie: rhubarb & custard.


Over de webshop watmaaktjemooi heb je al een aantal keer kunnen lezen op mijn blog en vandaag heb ik voor jullie weer een artikel van deze mooie en fijne webshop namelijk een shower smoothie. Een shower smoothie is een zachte romige zeep die een fijne schuimsensatie geeft in combinatie met een douche puff.De shower smoothie zit in een ontzettend handig potje wat erg makkelijk te bewaren is. Vandaag review ik de geur rhubarb & custard deze geur is momenteel niet te verkrijgen maar zal misschien wel weer terug komen in het assortiment doordat deze zich vaak wisselt! Wanneer je deze geur wel graag wilt kun je deze custome made laten maken!


De ingrediƫnten van de shower smoothie;


En dan natuurlijk de shower smoothie zelf! Ik vind het ontzettend leuk dat deze shower smoothie 2 verschillende kleuren heeft en hierdoor lijkt het nog meer op een feestje. 
De rhybarb & custard shower smoothie ruikt heel fris met toch een zoet toontje erin. Wanneer ik douche met de shower smoothie gebruik ik maar een half lepeltje die je bijgevoegd krijgt bij je bestelling en hieraan heb je ruim genoeg. De shower smoothie geeft ontzettend veel schuim en je blijft de geur lekker ruiken na het douchen.

De shower smoothies van watmaaktjemooi zijn zeker te weten mijn favoriet doordat ze fijn en vooral zuinig in gebruik zijn, een ruime keuze aan geuren hebben en de werking ervan.

De showersmoothies zijn te verkrijgen op de webshop van watmaaktjemooi. De inhoud van de shower smoothie bevat 155ml en kost €5.50.

Liefs, Mariska

Geen opmerkingen:

Een reactie posten