zaterdag 25 maart 2017

Wat maakt je mooi fluffy body butter: twilight dust.


Over het merk watmaaktjemooi heb je al meer kunnen lezen op mijn blog hierdoor zal ik niet te specifiek ingaan op het merk zelf maar meer in. Vandaag review ik voor jullie een fluffy body butter in de geur "twilight dust"deze geur is geïnspireerd op de geur twilight van lush. De body butter zit een in plastic verpakking verpakt en heeft een fijne grootte waardoor hij gemakkelijk op te bergen is. Zoals je in de verpakking al kunt zien bevat de fluffy body butter 2 verschillende kleuren waardoor de fluffy body butter er erg leuk uit gaat zien. 

Bij ieder product uit een potje krijg je een houten lepeltje waardoor je hygiënisch om kunt gaan met het product en waardoor het product ook langer houdbaar blijft.


In de fluffy body butter zitten erg fijne ingrediënten wat de body butter zo luchtig maakt en van een fijne substantie.


De body butter ziet er op het eerste gezicht al heel romig en luchtig uit en dit is ook precies hoe watmaaktjemooi het product omschrijft. De fluffy body butter is erg fijn aan te brengen en voelt erg romig op de huid. Het product trekt snel in de huid waardoor hij voor ieder moment goed in gebruik kan worden genomen. 

Ik heb de echte twilight geur van lush nog nooit geroken maar dat wilt niet zeggen dat ik deze geur natuurlijk niet kan proberen te omschrijven voor jullie. Ik vind de twilight dust erg kruidig ruiken maar met toch nog een fris tintje erin. De geur bevalt me goed en valt ook niet te zwaar, sinds kort is er ook een twilight dust shower smoothie wat natuurlijk erg leuk is om zo alle producten met de zelfde geur te gebruiken. 

Zo omschrijft watmaaktjemooi de geur; Twilight dust is onze inspiratie op een populaire geur van Lush, Twilight. Een oriëntaals bloemige geur geschikt voor dames en heren. De geur bevat lavendel, ylang-ylang, tonkaboon en benzoine. Voor wie geen tonkaboon kent, het ruikt naar vanille, bittere amandel, kaneel en kruidnagel, een bijna hypnotiserende geur is het.

Ik raad je de fluffy body butter zeker aan, hij is hier te verkrijgen voor 5.95 voor 155ml.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten