dinsdag 21 maart 2017

Vandini limited edition handcreme set.

Tegen de feestmaanden worden de beauty boxen altijd leuker en leuker vind ik zelf, je krijgt veel leukere pakketjes met hierin ook erg leuke producten die goed bij de feestmaanden passen. Nu kreeg ik al een hele tijd geleden deze set van vandini met hierin 3 verschillende handcreme's, het was een beetje een geluk bij een ongeluk dat ik het setje weer vond maar ik vond het de moeite waard om deze nog aan jullie te laten zien. 

De 3 handcreme's zitten in een leuke kado set, als je zelf dus helemaal niet houd van een handcreme dan is het een hele leuke set om kado te geven aan een kennis/familielid of noem het maar op. In de set zitten 3 verschillende geuren met allemaal weer een andere werking, voor ieders dus wel wat wils. Zoals ik al zij is dit een limited edition set maar ik geloof wel dat de handcreme's apart nog verkrijgbaar zullen zijn en hierdoor vond ik het wel de moeite waard om het setje aan jullie te katen zien. De 3 handcreme's hebben alle 3 een ander doel; pure, comfort en sensual. 


Alle 3 de handcreme's zien er op het eerste gezicht al heel leuk en feestelijk uit, zelf vind ik de gele er heel leuk en vrolijk uitzien en deze spreekt mij dan ook gelijk het meeste aan.


Zoals ik al vertelde hebben alle 3 de handcreme's een ander doel en een ander bereik, de ene is een spiced hand balm, de andere een hydrating hand balm en de 3de een smoothing hand balm, voor iedere situatie heb je dus een keuze welke op dit moment het beste bij jou past.


Ik ben echt ontzettend blij met deze tubes, het zijn tubes waarbij je gemakkelijk creme uit de tube krijgt en waarmee je ook niet snel knoeit en er veel creme naast gaat.


De hydro handcreme ruikt heel fris en heeft een bloemig geur accentje erin zitten.


De comfort handcreme heeft een beetje een neutrale standaard geur voor een handcreme, ik herken er geen specifieke geur in. Deze handcreme is wel erg fijn voor momenten waarna je snel aan de slag moet en je niet wilt dat je handen sterk naar handcreme ruiken.


De sensuel handcreme heeft de sterkste geur van de 3 cremes. Ik ruik er een beetje patchoeli in maar vooral ruikt de handcreme erg kruidig.

Ik vind alle 3 de handcremes lekker en fijn in gebruik. De handcremes trekken goed en snel in wat ik echt een must vind. Ik zou de handcremes niet opnieuw aanschaffen omdat ze mijn handen niet genoeg verzorgen als hoe ik het zou willen. Wegens mijn werk moet ik vaak mijn handen wassen waardoor ze snel gemakkelijk droog zijn en deze handcremes kunnen hier helaas niet aan voldoen.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten