vrijdag 3 maart 2017

The body shop white musk for men.


The body shop staat natuurlijk bekend om hun heerlijke skin care of juist hun lekkere douchegels maar ook verkopen ze parfums en dan natuurlijk ook de welbekende white musk. Omdat de white musk voor vrouwen mij al zo bekend leek onder iedereen dacht ik dat het wel leuk was om de white musk eau de toilette voor mannen te reviewen. 


The body shop white musk for men zit in een mooie paarse huls waar de white musk natuurlijk om bekend staat. De white musk for men heeft wel een hele andere uitstraling als de vrouwelijke white musk en door deze verpakking komt de eau de toilette na mij idee ook gelijk een stuk mannelijker over.


Op de achterkant van het eau de toilette parfum vind je de ingrediĆ«nten die zich in de parfum bevinden. 


De belangrijkste geurnoten in deze parfum zijn lavendel, geranium, muskus en sandelhout. Hoewel het officieel een mannen geurtje is vind ik hem ook heel lekker ruiken, ik zou het niet gebruiken als een parfum voor dagelijks gebruik maar ik vind hem fijn om als een soort kamer geurtje te gebruiken.
Ook mijn vriend is fan van deze geur en hij gebruikt hem graag. Ik vind het zelf een lekkere frisse geur met toch wel een zoete ondertoon. Ik raad je de parfum zeker aan en het is ook een leuk cadeau om te geven! Er bestaan ook white musk geuren voor vrouwen dus wie weet zit hier iets voor jou bij. 

Je kunt de parfum hier bestellen of in the body shop winkel halen voor €26.00 voor 100ml.


Liefs, Mariska.Geen opmerkingen:

Een reactie posten