maandag 13 maart 2017

Shoplog; aliexpress deel 1.Vandaag heb ik wel een hele leuke shoplog voor jullie tenminste ik vind het altijd een feestje om alles uit te pakken namelijk de pakketjes van aliexpress. Ik bestelde een aantal dingen en stuk voor stuk kwamen ze dan eindelijk binnen. Vandaag laat ik jullie al mijn bestelde items zien + een mini review.Hier boven alvast een preview van een aantal geshopte dingen, zoals je misschien al kunt zien bevat deze shoplog vooral veel roze producten!


Als allereerste bestelde ik 2 nieuwe telefoonhoesjes voor mijn samsung galaxy s5, ik had al een originele zwarte maar deze was al wat verouderd en begon een beetje te slijten. Ik zocht eigenlijk de meest goedkope hoesjes en op de hoop dat deze precies zo werkte als de originele en dat ze hierbij ook de welbekende chip in het hoesje had. En mijn verwachtingen kwamen gelukkig waar, de hoesjes doen het precies zoals de originele en ze zien er ook precies hetzelfde uit. Ik ben een blij ei met beide hoesjes en ik raad ze ook zeker aan jullie aan. Ik kocht beide hoesjes bij deze koper.


Ik bestelde ook een schuin afgesneden blending egg omdat ik deze erg fijn in werking vind en de meeste van aliexpress vind ik erg fijn in gebruik. De egg is erg zacht en fijn in gebruik het enigste nadeel wat mij tegen viel is dat de egg erg klein is en fijner in gebruik is voor concealer in plaats van foundation. Ik kocht de blending egg bij deze koper.


En dan een product waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben en eigenlijk nog steeds. Misschien heb je het al een keer ergens anders voorbij zien komen en van een ander merk maar ik heb nu om te testen eerst die van aliexpress aangeschaft. Het is een droge spons die het tussendoor reinigen van je kwasten gemakkelijk zou moeten maken. Het klinkt hartstikke interessant en als het echt werkt is het een geweldige uitvinding. Ik bestelde het product bij deze koper.


Zoals jullie vast al wel in eerdere artikelen gelezen hebben werk ik in de zorg en daar is zo'n klokje echt ideaal bij en voor mij tegenwoordig eigenlijk al onmisbaar omdat ik er zo gehecht aan ben. Laatst viel de mijne kapot en daar baalde ik zo erg van dat ik dacht dat ik er wel een van aliexpress kon gaan proberen. Je hebt op de site heel veel design staan maar ik vind het altijd fijn als het een klemmetje is zodat er geen "gaatjes" in je pak/eigen kleren komt en het is makkelijker eaf te halen of te bevestigen. Wonderbaarlijk zat er voor de prijs zelfs nog een werkende batterij in. Ik bestelde het klokje bij deze koper.


Omdat wij laatst onze eigen visitekaartjes hebben laten maken voor we make-up  heb ik hiervoor 2 verschillende visitekaartjes houders besteld een enkele en een dubbele houder waarin allebei onze kaartjes kunnen. Dit is de link voor de enkele houder en dit is de link naar de dubbele houder.


Ik heb altijd een aantal visitekaartjes in me tas maar doordat ze in mijn tas snel vies worden ben ik op zoek gegaan naar een houder waar ik er een aantal in kon bewaren en hierbij ook gemakkelijk kan meenemen.


En zo ziet de binnenkant eruit, de visitekaartjes passen perfect in de houder en er blijft aan de zijkanten zelfs nog wat ruimte over. Ik kocht de houder bij deze koper.


Je zal het vast wel eens op Facebook tegen gekomen zijn namelijk het leed dat je in een doucheputje moet stoppen en waarbij het bloemetje boven blijft. De groene haakjes vangen de haren op die in het doucheputje schieten om verstoppingen te voorkomen. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd maar ben er wel erg benieuwd naar. Ik kocht het bij deze koper.


Als laatste bestelde ik nog een silicone brush voor foundation. Ik zag het al op verschillende blogs/YouTube voorbij komen en werd er zelf ook heel nieuwsgierig na. Ik ga hem nog even goed testen en hierna zul je er een review over kunnen verwachten. Ik kocht de silicone brush bij deze koper.

En dat waren dan alweer al mijn aliexpress aan kopen van dit moment. Ik bestel met regelmaat wel wat bij aliexpress dus je kunt zeker nog vaker aliexpress shoplogs verwachten! Bestel jij ook wel eens wat op aliexpress?


Liefs, Mariska. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten