zondag 5 maart 2017

Review; rituals hammam delight.


Rituals is een merk die ik raar genoeg niet vaak/nauwelijks aanschaf en de reden, geen idee? Ik en mijn vriend gaan meestal eens per jaar eens naar de sauna en ik las over deze douche foam dat deze dicht in de buurt komt van de typische sauna geur!
De verpakkingen van de douche foams vind ik er erg mooi uitzien, ze zijn niet super speciaal maar ook weer niet super saai wat elkaar goed compenseert. De douche foam die ik vandaag review is de hammam delight.


De licht blauwe kleur van de verpakking maakt mij vrolijk en doet mij denken aan het water en de zee het sauna idee komt al steeds meer in de buurt!


De ingrediĆ«nten van de douche foam staan heel klein op de verpakking waardoor het fotograferen ervan niet helemaal vlekken loos verliep. Voor de gene die wel graag de ingrediĆ«nten willen weten heb ik ze hier voor je uitgezocht; 

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SORBITOL, ISOPENTANE, PARFUM/FRAGRANCE, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LIMONENE, CITRONELLOL, LINALOOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL.


De dop van de douche foam is handig in gebruik, let er hierbij wel op dat je er maar lichtjes op drukt want er komt al snel te veel gel uit de dop. Wanneer je de gel in je handen of op een spons "uitwrijft" begint de foam flink te schuimen en komt de heerlijke frisse hammam geur vrij. 

Ik had niet verwacht dat de hammam geur me zo deed denken aan de welness maar wanneer ik deze foam gebruik kom ik weer helemaal terug in de sfeer van de welness en kan ik me lekker ontspannen en even tot mezelf komen!

De rituals hammam delight douche foam is hier te verkrijgen of in de winkels voor €8.50.


Liefs, Mariska. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten