woensdag 15 maart 2017

Miners colour quilt soft powder blush.


Miners is een merk waar ik vandaag voor het eerst kennis mee maak en ik neem jullie mee in deze kennismaking! Het merk zelf zegt het natuurlijk al wel een beetje want het merk miners is van minerale make-up. Vandaag review ik voor jullie een soft powder blush met hierin wel 4 verschillende kleuren.De blush bevat 4 nude kleurtjes die mij in combinatie met elkaar erg mooi lijken. Ik vind de blush er op eerste gezich al erg mooi uitzien en ik vind het leuk gedaan dat ieder vierkantje zijn eigen stukje vorm heeft. De blush heeft nude kleurtjes maar ook weer 2 roze kleurtjes wat het voor mij toch wel een mooie natuurlijke blush kleur maakt die ik vaak zou kunnen gaan gebruiken. 


Hier zie je alle 4 de kleuren apart geswatcht, zoals je kunt zien heeft de wat donkerdere roze en de donkerdere bruine kleur wat meer pigment als de 2 lichte kleuren en ik ben nu dus ook heel benieuwd hoe de swatch word wanneer alle kleuren samen komen. 


Wanneer alle 4 de kleuren bij elkaar komen word het een mooie rosé goude kleur blush en deze doet me gelijk ook een beetje denken aan de blush sleek rose gold. Er zit een mooie shimmer in. De blush komt natuurlijk over wanneer je hem aanbrengt en brengt ook moeiteloos aan.
Ik had niet verwacht dat de blush zo mooi zou uitkomen wanneer alle 4 de kleuren werden meegenomen en ik ben er ook erg blij mee.

Ik weet niet wat de verkooppunten zijn van het merk miners maar wat ik wel weet is dat deze blush brick €5,95 kost. Ik ontving de blush in een beautybox.


Liefs, Mariska. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten