woensdag 29 maart 2017

Mijn favoriete highlighter combi van dit moment.


Nu het weer weer wat beter en zonniger word gebruik ik bij mijn make-up steeds vaker weer een highlighter voor een mooie glans en toch net die extra finishing touch. Nu was ik laatst een beetje aan het proberen om verschillende highlighters met elkaar te combineren en hierbij kwam ik uit op een ontzettend mooie combinatie die ik nu dagelijks gebruik. 


De 2 highlighters die ik voor de combinatie gebruik zijn van het merk kiko en make-up revolution, beide 2 budget merken die zich samen vormen tot een mooi paar.Ik heb de foto's bewust een beetje in zonlicht gemaakt zodat je op de foto goed de glans kunt zien van de highlighters. Beide highlighters hebben een hele andere ondertoon en gloed en misschien is dit het wel wat de combinatie van de 2 zo mooi maakt. Ik had zelf ook niet verwacht dat de combinatie van deze 2 mooi zou zijn door het verschil van kleur tinten. 


Op de 1ste swatch zie je de highlighter van make-up revolution, op de 2de swatch zie je de highlighter van kiko en de 3de swatch is de combinatie van de 2 kleuren bij elkaar. Je kunt op de foto ook al zien dat het pigment zich mooi samenvoegt en dat zo het pigment van de 3de swatch heel mooi en zichtbaar word.


Om nog even goed het kleur verschil te laten zien in beide highlighters heb ik nog een foto met flits gemaakt. Zodat je kunt zien ziet er behoorlijk veel verschil in de toon van de kleuren. Zelf vind ik ze beide ook apart heel mooi maar wanneer ik ze in combinatie gebruik vind ik hem toch net wat mooier.
De glans spreekt mij erg aan wanneer je deze 2 combineert met elkaar en het geeft een ontzettend mooie gloed die heel natuurlijk lijkt maar toch ook weer een mooie glans heeft.

Ik ben erg te spreken over deze combinatie van highlighters en ik gebruik hem nu dan ook dagelijks!

Heb jij ook een favoriete combinatie van highlighter?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten