donderdag 23 maart 2017

Maak kennis met Daisy!


Zoals de titel van dit artikel al zegt; maak kennis met Daisy! Sinds een aantal weken zijn wij in bezit van een nieuwe pup! Het is een chihuahua van ras en ze is precies vandaag 14 weken oud! Maar hoe is het nou de eerste paar weken gegaan?


Daisy is een hele lieve drukke gezonde puppy die vooral heel veel in beweging is en houdt van haar middagdutjes. Ze is bijna geheel zwart maar heeft op haar borstje/kin een witte vlek zitten. 


Daisy is ook echt een grote mensenvriend en vind het erg leuk om veel aandacht te krijgen. Ze heeft nu sinds kort ook echt goed door hoe ze je aandacht kan trekken en wanneer ze met haar gaan spelen. Ze is van alles aan het ontdekken en vind het geweldig om onze andere hond Princess uit te dagen en soms ook wel te vervelen. 


Zoals ik al eerder vernoemde is Daisy ook echt een slaapkopje en geniet ze oprecht ook van haar middagdutjes en nachtrust. Ze geeft zichzelf op tijd de rust maar wanneer ze weer even uitgerust heeft is ze hierna weer springlevend en heeft ze weer volle bak energie. 

We hebben er laatst geleerd om te "zitten" wanneer ze eten krijgt of een koekje en dat heeft ze nu al helemaal onder de knie. Als ze al iets hoort rammelen en ze denkt dat het te maken heeft met brokken of een koekje komt ze al gelijk na je toe en gaat ze zitten. Nu zijn we aan het leren om Daisy een pootje te geven voordat ze eten of een koekje krijgt en we zijn erg benieuwd hoe snel ze dit onder de knie gaat krijgen.

Vind jij het leuk om puppy updates te lezen?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten