woensdag 1 maart 2017

Lush ayesha face mask.


Lush is een merk die ik steeds meer begin te waarderen en waar mijn liefde steeds groter voor wordt. Vandaag review ik dan voor jullie ook een gezichtsmasker van lush namelijk; ayesha een lush masker waar ik nog niet veel over gehoord/gelezen heb.
De maskers van lush zitten altijd in een zwart potje wat handig te bewaren is. Doordat het een vers product is zonder conserveermiddelen raden ze aan om het gezichtsmasker in de koelkast te bewaren.


In de ingrediĆ«nten lijst vind je alleen maar natuurlijk ingrediĆ«nten waardoor het gezichtsmasker dus niet conserverend is. 


De substantie van het masker vind ik echt perfect waardoor hij fijn en zonder problemen aan te brengen is. De kleur van het gezichtsmasker zou je misschien niet gelijk aan spreken maar zolang de werking van de masker fijn is en aansluit bij je huid dan is dit natuurlijk het minst belangrijke van allemaal.


Zoals ik al zij is het masker fijn aan te brengen door de goede substantie. Het masker bevat vooral kiwi en asperges waardoor de geur niet echt favoriet bij mij is en waardoor ik het masker waarschijnlijk ook niet opnieuw zou aanschaffen.

Ik laat het masker 10 tot 15 minuten op mijn gezicht zitten en spoel het hierna met water af. Mijn gezicht voelt na het gebruik van de gezichtsmasker zacht en gevoed aan, ik zou niet zeggen dat het masker super veel voor mijn huid doet en dit is dan ook de 2de reden dat ik hem waarschijnlijk niet opnieuw zou gaan aanschaffen maar eerder een ander masker zou willen uitproberen.

Het masker is hier of in de winkels te verkrijgen voor €11,50 voor 75 gram.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten