maandag 27 maart 2017

Essence glitter in the air.


De laatste tijd koop ik niet veel nieuwe make-up producten meer doordat ik er meer bewust van ben geworden hoeveel ik wel niet heb. Ik wil nu eerst dingen gaan opmaken voordat ik nieuwe halen maar met uitzondering van producten die ik nodig heb omdat ze op zijn of omdat het een limited product is. Nu ook met deze limited edition van essence genaamd glitter in the air, deze 3 producten spraken mij aan en stopte ik toch snel in mijn mandje.
De producten zijn in eerste instantie al mooi verpakt en vooral de blush/highlighter spreekt mij het meeste aan en hier ben ik ook het meest benieuwd naar.


De verpakking van de strobing blush/highlighter ziet er leuk uit maar is nou ook weer niet super speciaal te noemen. Ik vind het nog wel fijn dat je het product door de verpakking kan zien zodat je weet met welke kleur je te maken hebt. 


Op de achterkant van de verpakking vind je de ingrediƫnten van de strobing blush/highlighter en natuurlijk ook de naam van het product namelijk; 01 when in doubt add glitter.De strobing blush/highlighter heeft een mooi patroon en ik vind het altijd jammer dat deze bij gebruik gaat vervagen maar toch is het ook weer sonde om het product niet te gebruiken, ik zit altijd in dubio over zulke situaties. 

De blush/highlighter heeft wel een mooie zachte roze kleur die mij erg mooi lijkt bij het maken van een neutrale/natuurlijke look. 


Dan de lipsticks, zou ik hier ook zo tevreden over zijn als over de blush/highlighter?
De lipsticks hebben een leuke verpakking en ik vind deze misschien toch net een tikkeltje mooier als de orginele verpakking van de essence lipsticks. Op iedere lipstick kun je ook nog een quote vinden. Door het rubbere kleur gedeelte kun je de kleuren gemakkelijk onderscheiden wat handig is als je snel een kleur zoekt en je stash toch net wat groter is.


Ook de 2 lipsticks hebben natuurlijk weer ieder zijn eigen naam namelijk; 01 life is too short for boring lipstick en 02 can't buy love, but lipsticks. De lipstick naam van 01 vind ik erg leuk bedacht maar over de naam 02 ben ik nog niet helemaal uit wat ik er nou van vind.


En dan de 2 kleuren lipsticks, het zijn 2 hele verschillende kleuren wat toch wel iets weg heeft. De kleur 01 is erg donker en aanwezig en de kleur 02 is weer erg rustig en zacht van kleur. Wel vind ik de vorm van de lipsticks in eerste instantie er al helemaal niet fijn uitzien, hoe ga je ooit rechte lijnen kunnen creƫren zonder een puntje aan de lipstick?En dan de swatches van alle 3 de producten. Zoals je kunt zien is de blush/highlighter niet heel erg aanwezig maar zit er wel een hele mooie glans in en is hij perfect om te gebruiken als highlighter wanneer je gaat voor een natuurlijke look. 
De lipstick 01 is toch heel anders als mijn verwachtingen hij heeft een beetje een bruine ondertoon waarvan ik dacht dat het meer een grijze ondertoon zou zijn wat ik erg jammer vind. 
De kleur 02 spreekt mij daarin tegen wel weer heel erg aan, het is een mooie zachte roze kleur die je na mijn idee vrijwel bij iedere gelegenheid zou kunnen dragen.

De lipsticks zijn matt en brengen zoals ik al dacht niet helemaal fijn en netjes aan als je de lipstick zo in zijn geheel gebruikt, met deze lipsticks kan je beter een kwastje gebruiken hoe jammer het ook is. Let er wel op dat doordat de lipsticks matt zijn dat dit wat moeizamer kan gaan. 

Ik vind het een erg leuke collectie met leuke producten wel had ik meer glitter verwacht in alle producten door de naam van de collectie genaamd; glitter in the air. 

De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €2.39 per stuk en de blush/highlighter is verkrijgbaar voor €3.39.


Liefs, Mariska

Geen opmerkingen:

Een reactie posten