zondag 19 maart 2017

Catrice absolute rose eyeshadow palette.


Catrice heeft altijd van die kleine fijne palette die vooral erg handig zijn om mee te nemen voor onderweg of als je bijvoorbeeld ergens anders  moet overnachten. De palette die ik van catrice ken zijn altijd goed gepigmenteerd en fijn in gebruikt en nu ben ik dus ook heel benieuwd naar het absolute rose eyeshadow palette.


Dit palette bevat precies de kleuren die ik zou gebruiken voor een snelle nude look of een everyday look. De verpakking van het palette vind ik niet heel speciaal maar ook weer niet te saai, ik vind de uitstraling een beetje gemiddeld maar het is wel fijn dat je de kleuren door verpakking kan zien.


Op de achterkant van het palette vind je naast de ingrediƫnten ook een aantal tips hoe je het palette kunt gebruiken en ook een voorbeeld + plaatje welke kleuren je het beste op welk deel van het oog kunt gebruiken. Ik vind dit erg goed en leuk gedaan van catrice want zo kunnen meiden die net beginnen aan make-up hieraan toch een beetje inspiratie opdoen.Zoals ik al eerder vermelde vind ik de kleuren in het palette erg mooi en het zijn ook kleuren die ik zeker dagelijks zou kunnen gebruiken. Ik vind de combinatie van de kleuren erg mooi samen gesteld en de kleuren sluiten ook precies op elkaar aan. Ik ben erg nieuwsgierig naar het pigment wat dit palette heeft.


En hierbij de swatches van de eerste 3 kleuren en zeg nou zelf zien ze er niet onwijs mooi en mooi gepigmenteerd uit? De 1ste kleur heeft een kleine shimmering erin zitten maar de 2de  en 3de kleuren neigen meer naar het matte. Vooral de 2de kleur lijkt me erg mooi om te gebruiken als basis voor de oogschaduw look.


En dan de laatste 3 swatches van het palette. De 1ste swatch van dit deel valt mij een beetje tegen en zoals je bij het palette zelf misschien ook wel kunt zien is hij ook wat kruimelig. De 2de en 3de kleur spreken mij juist wel meer aan, dit vind ik erg mooie nude bruine kleurtjes. De 2de kleur vind ik erg mooi om schaduwen mee te creƫren en de 3de kleur vind ik mooi om.te gebruiken in mijn arcadeboog.

Ik ben echt onwijs verbaast over het palette en het pigment hiervan. Ik zou je het palette zeker aan raden want het is een mooi palette voor iemand die net begint met make-up maar zelfs ook voor iemand die al langer met make-up experimenteert.


Ik kocht het palette bij de kruidvat voor €4.99.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten