donderdag 9 maart 2017

Bellápiere loose powder bubblegum.


Bellápierre is een merk die bij mij vooral bekend staat om zijn loose powders of terwijl losse poeders die je kunt gebruiken als oogschaduw, highlighter of noem het maar op. Ik kreeg deze bellápierre loose powder in een beautybox en vandaag laat ik jullie zien wat ik er van vind.
De verpakkingen van bellápiere zijn simpel maar toch ook wel weer mooi, ik vind de zwarte verpakkingen van loose powders altijd mooi om zo in je stash te hebben staan. Doordat de zijkanten van de verpakking doorzichtig zijn kun je goed zien welke kleur loose powder het is.


Op de achterkant van de verpakkingen vind je de ingrediënten van de loose powder en ook de naam van de loose powder namelijk bij deze powder; bubble gum. De powder klinkt bij mij al heel zoet in de oren vanwege de naam.


Als je de powder open maakt zit er nog een beschermingsfolie op wat erg handig is als de powder verzonden word, door de folie kan de powder nog niet uit de verpakking komen en weet je zeker dat alles schoon blijft.


De powder heeft 5 gaatjes waar de powder uit komt en dit is precies genoeg, hierdoor komt er ook niet teveel powder tegelijk uit het doosje. 


De powder geeft ontzettend veel pigment af en dit is al met een paar enkele kleine korreltjes powder. De poeder heeft een mooi zacht roze kleur en heeft een hele mooie shine erin zitten. Als ik de powder zo zie hoop ik al op een mooie glans!


Wanneer je een foto maakt van de powder met flits zie je de ontzettend mooie glans en de kleurverschillen van de powder. Ik had zo'n glans in combinatie met het pigment nooit verwacht en het voldoet ook vol boven mijn verwachtingen. Ik vind deze powder vooral erg mooi om als highlighter te gebruiken in mijn ooghoek of natuurlijk op mijn wangen als highlighter.

Producten van het merk bellápiere zijn hier te verkrijgen.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten