vrijdag 17 maart 2017

Anastasia dragon liquid lipsticks.


Met liquid lipsticks heb ik een beetje een haat-liefde verhouding, de ene liquid verbaast me en de andere stelt me juist weer teleur. Vandaag review ik 2 liquid lipsticks van aliexpress van het "merk" anastasia. Het zijn 2 nude kleurtjes omdat deze mij met betrekking tot de liquid lipsticks het meeste aanspreken. De verpakkingen van de liquids zijn niet zo speciaal en het zijn ook niet verpakkingen waar ik in een keer verliefd op zou worden en ze gelijk zou aanschaffen. Wel maken de kleuren mij erg nieuwsgierig en ik ben erg benieuwd hoe de swatches ervan zullen uitvallen. 


De liquids hebben een zelfde soort applicator als dat lipglosses altijd hebben, omdat ik er eigenlijk vanuit ga dat deze liquids matt opdrogen had ik liever een andere soort applicator gezien. 


En dan de 2 kleuren, de 1ste kleur neigt meer een beetje naar bruin en de 2de kleur is een mooie oud roze kleur. Op de foto lijken de 2 kleuren nog niet geheel matt maar naar mate ze langer om mijn hand zaten droogde ze matt op en wanneer je erover wreef bleef er niks achter op je vinger, dat is natuurlijk een goed teken. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar de oud roze liquid, dit is een tint die bij vrijwel iedere look wel past en je look mooi afmaakt. De liquids drogen mooi op op je lippen en worden uiteindelijk matt. Op het begin wanneer de liquid nog erg vloeibaar is geeft hij nog af maar wanneer deze helemaal droog is blijft hij zitten zoals die zat. De liquid blijft zo ongeveer 3 uur goed zitten en hierna gaat die langzaam vervagen. Ondanks de onhandige applicator brengt de liquid alsnog fijn aan en kun je er precies mee werken. Ik ben zeker benieuwd naar nog meer kleurtjes van deze liquid.

Ik kocht de anastasia liquid lipsticks op aliexpress voor €1,01 per stuk, de link is helaas niet meer beschikbaar.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten