vrijdag 10 februari 2017

We make-up.


Vandaag eens een keer wat anders als een standaard beauty review of persoonlijk artikel, ik ga jullie namelijk voorstellen aan onze nieuwe blog/website namelijk http://www.wemakeup.nl/ .
Ik en mijn vriendin hebben al een tijdje een eigen "bedrijfje" genaamd; we make-up. Omdat wij ons bedrijfje steeds verder willen uitbreiden hebben wij nu ook onze eigen site/blog gemaakt en wij zouden het leuk vinden als jullie hier een kijkje op nemen.

Wij zetten onder andere one by one wimperextensions, we verzorgen jou make-up looks, kapsels en willen in de toekomst misschien ook wel workshops en feestjes gaan organiseren. We hebben nu ook een leuke valentijnsactie dus lees snel verder!

Zoek jij nog een leuk/origineel cadeau voor jouw valentijn (vriendin, moeder, zus) of wil jij een extra finishing touch aan jouw look geven. Dan kunt jij bij ons terecht voor een mooie set wimperextensions. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een actie, namelijk; van 09-02-2017 tot 14-02-2017 kun je bij ons een afspraak maken voor een set wimperextensions. Nu voor maar €25,- in plaats van €40,-. Dus maak nu snel jouw afspraak om deze actie niet te missen. VOL=VOL.

Voordelen van wimperextensions:
-Mooie lange en volle wimpers zonder gedoe
-Praktisch gewichtloos
-bestendig tegen water, sauna, bad
-Geen mascara, krultang of wimperverf nodig

Stuur dan een e-mail naar we2makeup@hotmail.com om een afspraak te maken.
Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten