donderdag 16 februari 2017

Review; predator eau de parfum.

Parfum is voor mij niet perse een must, ik ben iemand die niet goed tegen sterke geuren kan en hierdoor ook niet tegen heel veel soorten parfums kan. Laatst liep ik even de etos binnen en daar kwam ik deze parfum tegen met de naam predator van het merk NG, een parfum die ik best veel op de geur aliën vond lijken en hem hierdoor al heel gauw in mijn mandje gooide.


De parfum heeft een mooie glanzende paarse verpakking met goude details en zelf vind ik dit erg mooi, de verpakking ziet er nu extreem goedkoop uit en dit vind ik zeker een pluspunt. 


De ingrediënten van de parfum, hier zal iedereen wel zijn eigen mening over hebben. 


Buiten alle verwachtingen om is de kleur van de parfum flacon blauw in plaats van paars, ik had verwacht dat de flacon paars zou zijn omdat de verpakking ook mooi paars was. De kleur maakt mij ten eerste niet heel veel uit maar het is wel een kleine verwachting die toch een beetje werd teleurgesteld.


De parfum heeft zoals elke andere parfum een normale spray flacon, die makkelijk te gebruiken is.
De topnoten in deze parfum zijn jasmijn, witte amber en andere soorten hout, de parfum is een erg warme maar toch ook erg sterke geur. De geur is veel sterker als ik had verwacht en dit is niet iets waar ik erg van hou, je kan mij dan beter een lekkere zoete geur geven dan zo'n geur. Ik durf niet te zeggen of de geur te vergelijken is met de echte geur aliën omdat ik zelf deze geur niet bezit, wel kreeg ik van mijn zus te horen dat de geur redelijk overeenkomt met de predator parfum. 

Ondanks dat de geur niet verkeerd ruikt heeft het wel een nadeel en dat is dat de geur redelijk snel vervaagd, voor de prijs kon je natuurlijk ook niet veel verwachten van de houdbaarheidsduur van de geur. Ik vind de geur zelf fijn om te gebruiken als ik even snel de deur uit moet of moet werken. Voor een specialere gelegenheid zou ik liever een andere parfum kiezen.

Ik kocht de predator parfum bij de etos voor €5,00.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten