donderdag 23 februari 2017

Review; nailsinc gel effect nagellak.

Nagellak is niet iets wat ik de laatste tijd nog veel aanschaf of gebruik doordat ik werk in de zorg. Af en toe zie ik nog wel eens een lakje waar ik het warm van krijg en die ik dan toch nog wel aanschaf, Natuurlijk altijd leuk voor in je vakantie of in een vrij weekend.

Ik had een tijdje geleden een beautybox ontvangen waarin dit lakje van nailsinc in zat, normaal loop ik niet zo warm van een nagellak maar deze ziet er toch wel heel mooi uit zo op het eerste oog.

Het nagellakje is wat ik al vernoemde van het merk nailsinc en de nagellak heeft ook een gel effect waar ik erg benieuw naar ben. De nagellak heeft een helder blauwe kleur waar ik erg vrolijk van word.
Je vind het niet vaak bij een nagellak maar bij deze toevallig wel, namelijk de ingrediĆ«nten die gebruikt zijn bij de maak van deze nagellak. De nagellak is helder blauw van kleur en bevat een mooie glans. De nagellak kan er met 1 laagje al mee door maar met 2 is hij nog net wat dekkender en net wat mooier. Ik vind het gel effect bij de nagellak erg mooi en het geeft de nagellak ook een mooie glans, door het gel effect zou de nagellak ook langer moeten blijven zitten.

De nagellak lakt erg fijn doordat het een fijn kwastje heeft die snel en gemakkelijk lakt. Ik ben na mijn eerste ervaring met dit merk erg benieuwd naar nog meer kleurtjes van het merk en dan ook in de gel effect vorm. De nagellak blijft ongeveer 5 dagen goed zitten bij mij zonder te chippen wat bij mij bijna een wonder is want meestal is het na 1 dag al flink gechipt bij mij.

Je kunt de nagellak hier bestellen, het is alleen geen Nederlandse webshop.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten