zaterdag 18 februari 2017

Review; catrice highlighting eyeshadow 020 rosefeller center.

Highlighters kun je na mij in ziens nooit genoeg hebben, ik ben echt gek op Highlighters en ik vind het altijd leuk om een nieuwe highlighter uit te proberen. vandaag review ik voor de catrice highlighting eyeshadow in 020 rosefeller center.Ik had nog niet gehoord of gezien dat catrice ook highlighting oogschaduw had dus ik was erg enthousiast toen deze highlighter in een setje van catrice zat die ik een tijdje geleden kochtte bij de trekpleister.

De eyeshadow highlighter zit in een mooie doorzichtige verpakking die ik altijd erg fijn vind zodat je snel kan zien met wat voor product, kleur etc te maken hebt.


Ik review vandaag voor jullie de highlighting eyeshadow in de kleur 020 rosefeller center. De highlighting eyeshadow bevat 3 gram.


De highlighting eyeshadow ziet er erg mooi uit en ziet er zo op het eerste gezicht licht uit met hierin een roze gloed. De verpakking heeft een fijne grote en is makkelijk om mee te nemen. 


Deze highlighting eyeshadow heeft echt ontzettend veel pigment en heeft een super mooie kleur. Je hoeft maar een keer met je kwast of eventueel vinger over het product te gaan om een goede hoeveelheid product te krijgen. De highlighting eyeshadow is mooi licht waardoor je hem niet alleen kunt gebruiken als highlighting eyeshadow maar ook als normale highlighter. Doordat de highlighter mooi licht is past hij ook nog eens perfect bij de gene onder ons die net als mij een erg blanke huid hebben, de kleur sluit mooi aan op je huid en geeft een erg mooie glans. 

Ik vind de highlighter erg fijn en ik gebruik hem nu ook dagelijks! De highlighting eyeshadow is verkrijgbaar bij onder andere kruidvat en trekpleister voor €2.59.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten