zaterdag 25 februari 2017

Review; catrice allround contouring palette.

Contouren is tegenwoordig helemaal in en je ziet het steeds vaker voorbij komen op allerlei social media. Je hebt contour poeders in poeder vorm en in creamy vorm, vandaag review ik voor jullie het catrice allround contouring palette met hierin 5 creamy contour creams.Het contouring palette vind ik er mooi uit zien en je ziet gelijk duidelijk met wat voor kleuren contour creams je te maken hebt. De verpakking is niet te druk en het uiterlijk ziet er goed uit, het uiterlijk spreekt mij aan waardoor ik het product eerder zou aanschaffen.


Op de achterkant van de verpakking vind je de ingrediĆ«nten van het contouring palette en een mini beschrijving over hoe je het product zou kunnen gebruiken. 


De ingrediĆ«nten van het contouring palette. 


Op de achterkant vind je nog een beschrijving via een plaatje over hoe je het contouring palette kunt gebruiken, het staat er niet heel duidelijk en de kleuren worden niet goed onderscheiden waardoor het lastig is om het via het plaatje na te doen. Ze hadden beter iedere kleur uit het contouring palette kunnen vernoemen en deze ook op het plaatje erbij vernoemen zodat het duidelijker werd en het makkelijker is om te gebruiken. Het palette bevat 5 kleuren, 4 neutrale kleuren en 1 highlight kleur. De contour kleuren in het paletten zien er op het eerste gezicht niet al te donker uit dus misschien is dit palette wel heel erg fijn voor de mensen onder ons met een lichte huidskleur. De kleuren zien er in eerste instantie al creamy uit en dit belooft nog wat voor de swatches. De eerste 2 kleuren zijn wat donkerdere kleuren, de 2 kleuren hierna zijn wat rustige kleuren met een koelere ondertoon, de laatste kleur is een lichte highlighter waar ik misschien nog wel het meest benieuwd naar ben. 


En dan de swatches van het contouring palette, de kleuren spreken mij al erg aan, ze zijn niet te donker en ze lijken zich goed aan te passen aan mijn lichte huid. De swatches brengen fijn aan doordat de kleuren erg creamy zijn. Zoals je misschien op de foto ook al kunt zien komt de 4de kleur heel dicht bij mijn eigen huidskleur waardoor ik deze makkelijk zou kunnen gebruiken als een concealer. 

Ik vind de swatches erg mooi en ik sta van het pigment nog een beetje versteld, ik had niet verwacht dat het contouring palette veel pigment zou bevatten en fijn zou aanbrengen. Het setje is handig om mee te nemen als je ergens heen gaat, in het setje zitten alle nodige kleuren en indien je in nood ben kun je de contouring ook met je vingers nog aanbrengen doordat de contour kleuren een creamy substantie hebben. De contour kleuren passen goed bij een lichte huid en ook de highlighter cobmbineert hier mooi bij, het is een fijn setje om als beginner mee te oefenen.

Ik kocht het catrice allround contouring palette bij de kruidvat voor €3.99


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten