maandag 6 februari 2017

Review; bomb cosmetics incense & sensibility bathblaster.

In de unboxing van de ilovemyself box van huidverzorging mireille kon je al zien wat er allemaal in zat. In de box zat onder andere een bath blaster van het merk bomb cosmetics in de geur incense en sensibillity en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen!De bath blaster zit in het plastic verpakt wat erg fijn is zodat het niet overal gaat kruimelen. Wel was het erg lastig om de bath blaster uit zijn verpakking te krijgen doordat het plastic erg straks om de bal zat, hier hadden ze van mij wel iets beters op mogen bedenken. 


Het leuke aan deze bath blaster vind ik zijn uiterlijk, de bath blaster maakt mij erg vrolijk, hij ziet er echt onwijs leuk uit. De bath blaster is roze van kleur met een blauwe topping met een soort "snoepjes" op de bovenkant. Ik hoopte hierbij gelijk dat het bad mooi roze zou worden! Over het algemeen komt er een milde tot geen geur van de bath blaster af.
Een beetje slechte foto's maar actie foto's zijn helaas niet altijd de mooiste. De bath blaster zelf bruist erg mooi en doet zijn werk goed. Het is leuk om te zien dat de bal echt goed bruist en dus echt naar zijn naam vernoemd kan worden.
Nadat het bad gevuld was had ik gelijk al een grote teleurstelling namelijk een oranje bad... Hoe kan dat nou terwijl de bath blaster geheel roze was?  Ook loste de "topping" van de bath blaster niet goed op wat ik erg jammer vond want hier had ik nou net wat meer van verwacht. Ook komt er van de bath blaster bijna geen tot geen geur vanaf wat ik ontzettend jammer vind omdat geur toch een belangrijke rol speelt naar mijn mening. De bath blaster deed helaas ook niks goeds voor mijn huid, mijn huid merkte er nauwelijks iets van dat ik in bad had gezeten met een bath blaster dat vol met oliĆ«n zou zitten.

Ik zou deze bath bomb helaas niet meer vaker aanschaffen maar als jij hem wel wilt proberen kun je hem hier bestellen.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten