dinsdag 14 februari 2017

Review; aliexpress jeffree star

Jeffreestar staat misschien nog wel het meest bekend om zijn liquid lipsticks. Ik vind de originele toch wel wat prijzig en ik twijfelde heel erg of ik deze wel of niet zou willen aanpassen. Toen ik een tijdje geleden deze liquid lipstick tegen kwam op Aliexpress wou ik hem natuurlijk bestellen om uit te proberen of hij fijn in werking was.De liquid lipstick zit in een mooie fel roze verpakking met gouden sterren erop. Ik vind de  verpakking erg mooi en mede door de verpakking zou ik de lipstick eerder aanschaffen.


De ingrediĆ«nten waren moeilijk te fotograveren  en daardoor is de foto erg onduidelijk. Ik merk niks specifieks anders op dan andere producten van aliexpress.


De kleur Scorpio sprak mij erg aan van de liquid lipsticks dus dit was dan ook de eerste kleur waar ik aan dacht met het bestellen van de lipstick.


Op de verpakking van de lipstick zelf zit ook weer een sticker met de naam van de liquid lipstick namelijk scorpio. Wat me opvalt is dat op de sticker de kleur erg roze lijkt en op de sticker van de verpakking weer een beetje bordeaux rood.


De lipstick zit in een mooie glazen verpakking en ik vind het er erg mooi uitzien. De dop ziet er weer een beetje hetzelfde uit als de verpakking namelijk roze met gouden sterren erop, ook het merk naam is met gouden letters geschreven. Zo in de verpakking ziet de kleur van de lipstick er al erg mooi uit, het doet me denken aan paars met een grijze tint er doorheen gemengd.


De lipstick heeft een lang dun kwastje wat aanbrengen gemakkelijk maakt en waardoor je de lipstick ook preciezer kunt aanbrengen. Het kwastje is zacht en flexibel van vorm. De liquid lipstick heeft een aangename geur.


En dan de swatch waar iedereen misschien wel op gewacht heeft! Scorpio is een mooie paars/grijze kleur die matt opdroogt op je lippen, ik hou van matte lipstick en dat in combinactie met de kleur van de lipstick is een mooi plaatje. Ik ben erg blij met deze namaak liquid lipstick van jeffreestar en ik zou ook zeker meerdere kleuren hiervan willen proberen. De lipstick heeft een lange houdbaarheid en is fijn in werking.

Ik bestelde deze liquid lipstick op aliexpress bij deze koper.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten