woensdag 8 februari 2017

Review; aliexpress concealer palette.

Ik ben de laatste tijd erg fan van aliexpress en kan me dan ook de hele avond vermaken met het over de site struinen naar nieuwe soms onnodige dingen. Laatst kwam ik op aliexpress een concealer palette tegen met alle kleuren die je je maar kan bedenken, voor het prijsje wou ik graag de kwaliteit van het product uittesten. 


De concealers bevinden zich in een dunne zwarte verpakking, het palette weegt bijna niks en voelt wat goedkoop aan. Aan de buitenkant van de verpakking zou je denken dat het goedkoop spul is wat erin zou zitten of misschien wel iets van kinder make-up. Mijn verwachtingen waren door de verpakking en de prijs minimaal.


In het concealer palette bevinden zich 15 kleuren, wat voor huidskleur je ook hebt voor ieder zit hier wel wat wils bij. Iedere kleur heeft een ruime hoeveelheid, de concealers zitten ruim van elkaar zodat de kans dat kleuren gemengd worden kleiner word.


Het palette bevat lichte conceal kleuren tot donkere kleuren, ook zitten er groene, roze en gele conceal kleuren is.


De eerste 5 kleuren van het palette, de kleuren zijn goed zichtbaar op mijn hand doordat het niet allemaal standaard huidskleuren zijn. De kleuren die je ziet zijn; een witte concealer, een groene, een roze, een gele en een lichte huidskleur.


De 6de tot 10de kleur zijn echt conceal kleuren die redelijk dicht bij mijn huidskleur komen waardoor ik de kleuren niet helemaal mooi op de foto kreeg. Ik ben vooral erg blij dat in het palette ook hele lichte conceal kleuren zitten.


De laatste 5 kleuren zijn redelijk donkere huidskleuren, erg fijn voor een persoon die een donkere huidskleur heeft maar vaak niet aan een donkere goede concealer kan komen.

Ik ben erg blij met het conceal palette, alle 15 concealers zijn verbaas inwekkend erg creamy en brengen erg fijn aan. Doordat de concealers erg creamy zijn blenden ze makkelijk in de huid en geven ze een mooi effect. Ik vind het erg fijn dat er van alle kleuren wel wat in zit zodat als je iemand gaat opmaken met een andere huidskleur je in een palette alles bij de hand hebt en je niet alles los hoeft mee te nemen. Ik zou het palette zeker aan jullie aanraden!
Ik bestelde het concealer palette bij deze koper.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten