zondag 12 februari 2017

Persoonlijk; Hoe zie ik mijn toekomst voor me?

Misschien een artikel waarvan je zou denken hoe kun je dit nou voor je zien en waarom zou je je toekomst willen voorspellen maar toch denk ik bij mezelf dat iedereen wel een idee heeft hoe hij/zij graag zijn toekomst zou willen zien.

Ook ik heb namelijk een idee hoe ik mijn toekomst graag zou willen zien, misschien komt het helemaal anders uit en heb ik het verkeerd voorspeld maar ik heb in ieder geval wel een wil waar ik voor wil gaan.Iedereen hoopt altijd dat hij positieve dingen in zijn toekomst zal tegen komen en zal meemaken maar helaas is dit niet altijd het geval. Soms zou je het leven anders willen zien en zou je dingen anders gedaan hebben maar spijt komt helaas altijd achteraf. Gelukkig heb ik nog wel een positief toekomst beeld in mijn hoofd en deze wil ik jullie ook graag laten weten, je moet natuurlijk altijd positief in het leven blijven staan want voor je weet is het zo weer voorbij.

Het liefst zie ik mijn toekomst als huisje boompje beestje, je kent dat begrip vast wel. Een mooi huisje waarin ik me thuis voel en wat ik dan ook echt mijn huis mag noemen, en met boompje en beestje bedoel ik dan meer een eigen gezinnetje die gelukkig is met het leven en die ook met positieve zin in het leven staat. Ik hoop dan ook snel dat ik op zoek kan naar een eigen huisje samen met mijn vriend want ook al heb ik het zo goed thuis wil ik toch ook wel heel graag samenwonen met mijn vriend. Ook hoop je natuurlijk altijd op een goede baan waarmee je goed kan rondkomen en waarmee je je gezin een goed leven kan bieden.

Ik hoop ook dat ik later gezond mag blijven en kan genieten van de momenten die ik meemaak, ik weet hoe het is om ziek te zijn of om met iemand te leven die ziek is, hoe erg het ook is ik zal het niemand gunnen om dit mee te maken.

Wat ik ook nog hoop in de toekomst is dat het werken in de zorg beter word en beter gewaardeerd zal worden, je ziet nu best vaak dat dingen onder gewaardeerd worden en mensen onderschatten wat je allemaal moet doen. Het werken in de zorg is nou eenmaal pittig en zwaar maar ik weet dat ik er zelf voor gekozen heb en dit ook met veel passie en liefde zal blijven doen, een beetje hoop moet je natuurlijk altijd blijven houden.

Zo zie ik mijn toekomst ongeveer en zo zou ik het graag willen zien, hoe zie jij je toekomst voor je en heb jij nog wensen die jij later zou willen uitkomen?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten