zaterdag 4 februari 2017

Kiko velvet matt lipsticks 600 en 612.


De vorige keer konden jullie al een matte lipstick zien van het merk kiko maar nu laat ik er jullie nog 2 zien met wat gangbare kleuren die je vrijwel dagelijks zou kunnen dragen.


De lipsticks zitten in een mooie simpele zwarte verpakking wat ik van kiko ook altijd zo gewend ben. Beide lipsticks die k ga reviewen zijn 2 matte lipsticks en ik ben echt dol op matte lipsticks.


Nog steeds vind ik het erg jammer dat kiko alleen nog maar met lipstick nummers werkt en nog niet met namen. Ondanks dat review ik voor jullie de velvet mat lipstick in de kleur 600 en in de kleur 612.


De ingrediënten van beide lipsticks, de bovenste lipstick is de kleur 600 en de onderste is kleur 612.


De lipsticks zitten beide in een mooie rosé gouden huls en alleen de huls van de lipstick alleen al spreekt mij al heel erg aan. De lipstick vormen een plaatje wanneer je ze tussen je stash ziet en ze vrolijken mij gelijk al op.


Op de onderkant van de lipstick vind je niet mega veel informatie maar het is altijd wel handig als de kleur van de lipstick erop staat namelijk de kleuren 600 en 612.Beide kleuren zijn 2 nude kleuren die ik zeker alledaags zou kunnen dragen. De linkse kleur is heel licht nude en vind ik erg mooi bij een opvallende ooglook. De rechtse lipstick is een wat rozere nude kleur en zo'n kleur toon vind ik vooral erg mooi bij een smokey ooglook of juist een nude ooglook.


De lipstick brengt heel makkelijk aan en de swatches zijn stuk voor stuk mooi. De rechter swatch spreekt mij net nog wat meer aan omdat ik deze kleur mooi vind passen bij vrijwel iedere ooglook. De linkse lipstick vind ik mooi maar niet heel speciaal of heel veel anders als andere lipsticks. Ik vind het wel altijd fijn om een matt nude lipstick kleur in mijn stash te hebben want je weet nooit wanneer deze eens van pas komt. 

Ik raad je vooral de rechter lipstick kleur aan omdat hij multifuntioneel is en bij veel looks past. Ik kocht de lipsticks bij de kiko milano voor €3.90 in de sale.


Liefs, Mariska.Geen opmerkingen:

Een reactie posten