maandag 20 februari 2017

I❤make-up triple baked bronzer in love hot summer.


I ♥ make-up is een merk die ik steeds meer begin te waarderen, de kwaliteit is in verhouding met de prijs onwijs goed en de producten hebben ook een mooi en een aantrekkelijk uiterlijk. Vandaag review ik dan ook voor jullie de triple baked bronzer.
De bronzer/blush zitten altijd in een vierkant doosje met dan nu een goude verpakking. De goude verpakking vind ik goed passen bij het idee voor een bronzer door de kleur combinaties. De naam van de bronzer is; love hot summer.


Op de achterkant van het doosje staat eigenlijk niet meer zoveel specials als het soort product en het naam van het product. Ze hebben de verpakking nu wel iets aantrekkelijker gemaakt door de bronzer op de achterkant al op de verpakking te zetten zodat je al een beetje een beeld hebt wat je kunt verwachten van de inhoud van het product. 


De bronzer zit in een hartvormig doosje en ik vind dit er al super leuk uit zien. Ze leiden natuurlijk af van de too faced producten maar ondanks dat vind ik dit nog steeds erg origineel en leuk om in je stash te hebben. 


Wat ik nog een beetje mis aan de verpakkingen is dat de ingrediënten van de producten nergens bij vermeld staan. Voor sommige is het fijn om te weten welke ingrediënten het make-up product bevat en dan is het toch wel een gemis. De bronzer heeft van zichzelf ook een hart vorm en zoals je op de foto's misschien ook al kunt zien zie je sommige gedeeltes met hierin veel shimmers. De ene keer hou ik van een matte bronzer maar een shiny shimmering bronzer heeft soms ook wel wat en is natuurlijk altijd fijn om in je stash te hebben.


Zoals je op de foto al kunt zien is de bronzer best donker van kleur en vooral als je mijn huidskleur ziet is het best een heel groot verschil. Wel vind ik de kleur erg mooi en de pigmentatie mag er zeker te weten ook wezen. Ik vind de bronzer wel erg mooi en zou hem zeker ook wel gaan gebruiken en dan vooral in zomer periodes. 


Als je deze foto met flits bekijkt zie je de shimmers die de bronzer bevat. Als je een donkerdere huidskleur hebt zou deze bronzer misschien zelfs gebruikt kunnen worden als een highlighter. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de bronzer en ook vind ik de shimmer in de bronzer erg mooi en dat natuurlijk ook gepaard met de uiterlijk van het product.

De bronzer is onder andere hier te verkrijgen voor €6,99.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten