maandag 27 februari 2017

Bath and body works pocketbac hand sanitizers.
Aaah ik ben hier zo oprecht blij mee! De vriendin van een vriend van Joey woont in Amerika en kwam naar Nederland een paar weekjes op vakantie. Ik wou de hand sanitizers van bath and body works ontzettend graag een keer proberen dus vroeg ik heel lief aan haar of ze deze mee wou nemen en dat wou ze maar al te graag!


Omdat ik natuurlijk niet wist hoe de geuren in het echt zouden ruiken gaf ik haar maar de taak om er een aantal mee te nemen die zoet roken dan was het al goed. De geurtjes op deze foto zijn; love peache peppermint, you had me at merlot, holly jolly berry en japanse cherry blossom.


Naast deze 4 geuren kreeg ik ook deze 3 lekkere geuren genaamd; vanilla bean noel, merry cookie en merry berry kiss.


Naast alle sanitizers kreeg ik ook nog 2 holders die er ontzettend leuk uit zien en die natuurlijk hartstikke handig in gebruik zijn. De houders zijn ook handig in gebruik als ik moet werken doordat je ze gemakkelijk aan je broek kunt bevestigen. En zo ziet het eruit als er sanitizers in de houders zitten, het ziet er ontzettend leuk uit en ook de kleur combinaties vind ik zo leuk bij elkaar staan.

Ik heb alle sanitizers en houders kado gekregen en dit vond ik zo lief! Alle geuren ruiken stuk voor stuk erg lekker en ik vind het nu al erg jammer dat ze ooit natuurlijk op gaan en dat Amerika dan niet echt even om de hoek is van Nederland.

Heb jij ook wel eens de hand sanitizers geprobeerd van bath and body works?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten