zondag 22 januari 2017

Wat maakt je mooi, watermelon bubble bar.

Dit was een van de producten van de webshop wat maakt je mooi waar ik erg nieuwsgierig naar was en stiekem waar ik ook wel een hoge verwachting van had. Ik heb het hierbij dan ook over een bubble bar in de geur watermelon. Ik ben sowieso gek op bubbels en schuim dus dit plaatje zag er ideaal uit in mijn hoofd!


Wat maakt je mooi is een webshop die alles zelf met de hand maakt met alleen maar diervriendelijke en natuurlijke producten. Je vind er een ruime keus assortiment en er zit voor ieders wel wat bij.


De bubble bar zit in het plastic verpakt wat erg fijn is zodat als hij toevallig gaat kruimelen het netjes in de verpakking blijft en de geuren zich niet met elkaar gaan mengen.


Op de onderkant van de bubble bar kun je de geur ervan vinden en ook de ingrediƫnten die in deze bubble bar verwerkt zijn.


De bubble bar ziet er onwijs leuk uit, hij zit op een stokje wat ontzettend handig is omdat je de bubble bar meerdere keren kunt gebruiken. De bubble bar is roze met blauw en voelt in eerste instantie zacht aan. Bij het openen van de bubble bar uit de verpakking komt er een heerlijke geur van watermeloen vrij.


Dit was de eerste keer dat ik een bubble bar ging gebruiken maar het leek mij de beste manier om het stokje met de bubble bar gewoon onder de kraan te houden en het dan zo te laten schuimen. Zoals je op de bovenste foto's al kunt zien was het een goed schuimend bad die ik had, ik heb ongeveer 1/3 deel van de bubble bar gebruikt en hiervan kreeg ik voldoende schuim voor een goed vol bad. Naar mate het bad nog voller werd kwam er nog meer schuim. De bubble bar had een lichte geur van watermeloen, ik had eerlijk gezegd wel een iets sterkere geur verwacht omdat de bubble bar zelf al wel sterker rook. 

Ik ben erg tevreden over deze bubble bar, het is fijn dat hij meerdere keren te gebruiken is doordat hij genoeg bubbels en schuim afgeeft met ongeveer al 1/3 van de bubble bar. De geur had voor mij nog iets sterker gemogen, de geur van watermeloen is wel licht aanwezig maar ik vind het altijd wel lekker als hij net wat sterker aanwezig is. Wel gaf de blauwe kleur van de bubble bar licht af en bleef dit een beetje in mijn handen zitten, opzich niet erg maar wel vervelend als je met licht blauwe handen naar je werk of een afspraak moet.

Deze bubble bar is hier te bestellen voor 5,50.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten