maandag 16 januari 2017

Stash; mijn essie lakjes deel 2!


Vandaag heb ik voor jullie dan eindelijk deel 2 van mijn essie nagellak stash! Ik ben erg benieuwd of jullie deel 1 van mijn essie stash nog kunnen herinneren en wat jullie hiervan vonden, wil je deel 1 nog een keer bekijken, klik dan hier.
De vorige keer zag je meer de nude en roze kleuren en nu zie je meer de paarse, rode en de wat donkere kleuren. Laten we snel gaan kijken naar deel 2. 


Salt water happy - Virgin snow - Go ginza - Bond with whomever


Play date - Shades on - Madison ave-hue - Dj play that song


Flowerista - pret-a-surfer - All access pass - Viva antigua!


Naughty nautical - Make some noise - Loot the booty - No more film


Bell-bottom blues - Brazilliant - Roarrrrrange - Hiking heel


Russian roulette - A list - After sex - Recessionista 


Toggle to the top - Decadent dish - Tribal text-styles - Haute fub - Licorice


En dit waren dan tot nu toe al mijn essie lakjes, misschien zullen er in de toekomst er nog een paar bij komen maar deze zullen jullie dan vast wel voorbij zien komen in een shoplog. Ik ben vooral van de vrolijke en wat opvallendere kleurtjes zoals je misschien al gezien kon hebben in deel 1 maar nu ook in deel 2. Soms vind ik het wel leuk om een wat donkere kleur te dragen vandaar dat deze zich toch ook in mijn stash bevinden, zo heb je altijd van alles wat en kun je een kleur kiezen waar jij op dat moment zin in hebt. 

Wat vinden jullie van mijn gehele essie nagellak stash? En hoeveel telt jullie essie nagellak stash?


Liefs, Mariska


Geen opmerkingen:

Een reactie posten