zondag 1 januari 2017

Stash; mijn essie lakjes deel 1!

Goedemorgen allemaal!

Ik dacht dat het wel eens leuk zou zijn als ik jullie mijn essie stash ging laten zien! Ik heb inmiddels een best groot aantal gespaard vandaar dat ik mijn essie stash in deel 1 en in een deel 2 verdeel. 
Ik heb mijn stash zo ongeveer op kleur gesorteerd waardoor je in dit deel misschien wat meer nude kleuren zal gaan zien maar in het volgende deel misschien wel de rode/paarse kleuren. 
Ik vertel bij ieder nagellakje de bijbehorende naam.

Blanc - Private weekend - Coconut cave - Limo-scene


Wrap me up - Spin the bottle - High class affair - Eternal optimist


Sand tropez - Master plan - Chinchilly -  In stitches


Angora cardi - Romper room - Muchi, muchi - Lovie dovie


Cute as a button - Sunday funday - Tart deco - Watermelon


Exotic liras - Double breasted jacket - Chillato - Vices versa


Stylenomics - For the will of it - On a silver platter - Leggy legend

En dit was dan deel 1 van mijn essie nagellak stash, het zijn er al een heel aantal maar dit is pas de helft!
Ik ben fan geworden van de essie nagellakjes door een heel aantal reviews, ook vind ik het uiterlijk van de nagellak er erg mooi uit zien. Je betaald misschien dan wel €9,99 per nagellak maar dan heb je er wel een goede kwalititeit nagellak voor terug.
Tegenwoordig doen de essie nagellakjes ook steeds vaker mee aan de 1+1 acties dus als je graag ook een essie collectie stash wilt beginnen maar ze net iets te prijzig vind kun je altijd afwachten tot er weer zo'n actie voorbij komt.

Wat vinden jullie tot nu toe van mijn essie stash?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten