maandag 9 januari 2017

Review; pupa I'm matte lip fluid 032.

Pupa is voor mij een merk waar ik nog niet heel bekend mee, in de Ilovemyselfbox sinterklaas editie kon ik kiezen uit een pupa I'm matte lip fluid en ik koos hierbij voor een matte koraal kleur omdat deze kleur mij erg aansprak. Matte liquid lipsticks is denk ik wel een van mijn favoriete lip producten en ik ben er stuk voor stuk altijd wel verliefd op vandaar dat ik ook heel erg benieuwd ben naar deze lip fluid van pupa.Pupa's producten zitten altijd in mooie verpakkingen en deze vind ik er altijd erg luxe uitzien. Rood is echt de kleur die pupa trotseert en de meeste producten zitten dan ook in een rode verpakking doos verpakt. 


Op de achterkant van de verpakking vind je nog een aantal gegevens over de matte lip fluid en over het gebruik ervan.


De ingrediƫnten van de matte lip fluid.


Ik kreeg in de box de matte lip fluid in de kleur 032, ik vind het altijd jammer als merken geen specifieke namen bij de producten hebben want dit is altijd een ding die het product juist zo eigen maakt. Nummer 032 is een matte koraal kleur, koraal was vroeger een van mijn favorieten lip kleur dus hopelijk bevalt hij nu nog steeds zo goed.


De matte lip fluid heeft een zilvere glanzende verpakking wat er erg mooi uitziet, het heeft een soort spiegelend effect. Ik vind de verpakking er erg luxe uitzien en het past precies bij het merk pupa.


Op de onderkant van de verpakking vind je nog een keer het nummer van de lip fluid met hierbij al een kleine kleur vertoning van wat je van de lip fluid kunt verwachten.


De lip fluid heeft een handige applicator waarmee je precies de lip fluid kunt aanbrengen en waarbij je niet teveel product in een keer op je lippen aanbrengt. De applicator doet me ook denken aan de wat oudere lip producten waar je zo'n applicator vaker voorbij zag komen, het is leuk dat pupa de applicators nog steeds zo gebruikt.


De liquid lipstick heeft een wat donkerdere korale kleur die snel na aanbrengen matt opdroogt, ik vind het mooi dat de koraal kleur net wat donkerder is omdat ik de laatste tijd toch net wat meer van de wat donkere kleuren ben dan van de lichte kleuren. Misschien komt dit ook wel omdat we in een winter periode zitten en omdat het weer toch ook aan de koude kant is. De lipstick brengt wel fijn aan en er komt niet een overvloed aan product in een keer van de applicator af wat fijn is met het aanbrengen op de lippen. 

Ik ben erg tevreden over de pupa matte lip fluid en in de toekomst wil ik misschien toch wel ook andere kleuren van de matte lip fluid proberen. De lip fluid heeft een gemiddelde houdbaarheid op de lippen en de lip fluid is gemakkelijk bij te werken.

De matte lip fluids zijn o.a hier verkrijgbaar voor €17.95.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten