zaterdag 14 januari 2017

Review; lovelife showergel, handcreme en handzeep.


Action heeft soms wel eens hele mooie pareltjes tussen hun artikelen zitten, ik zag op hun site bij de 100 nieuwste deze producten staan en eenmaal in de winkel was ik gelijk verkocht. De geur is ontzettend lekker en het liefst kocht ik gelijk heel de winkel ermee leeg. Ik heb het over de lovelife handzeep, douchegel en handcreme.De verpakkingen zien er iniedergeval al onwijs leuk uit, ieder meisje houd denk ik wel van roze en deze verpakkingen passen dan precies bij jou.


Als aller eerste de handzeep, het eerste wat mij hieraan opvalt is dat er weinig gegevens op de verpakking staan enkel dat het een handzeep is en het merk namelijk lovelife maar ik kan er geen ingrediënten of dergelijken op vinden. De handzeep heeft het standaard pompje wat fijn en gemakkelijk in werking is. Ik vind het altijd fijn als een handzeep een lekker geurtje heeft want er is denk ik niks erger als vies ruikende handen. Deze handzeep ruikt ontzettend lekker en zoet en het doet mij denken aan hele zoete snoepjes met misschien een klein suikerspin tintje.


Showergel kom je natuurlijk nooit tekort, het is altijd fijn om deze op voorraad te hebben en om af te wisselen met verschillende geuren. Deze showergel van lovelife ruikt ontzettend zoet en precies hetzelfde als de handzeep waar ik ontzettend blij mee ben, een gelukkiger mens kun je me niet maken. De showergel is fijn in werking en werkt precies hetzelfde als ieder andere showergel.


Op de verpakking van de showergel staat al iets meer informatie dan als op de verpakking van de handzeep, op de showergel vind je namelijk ook de ingrediënten van de showergel en een korte uitleg met wat voor product het is. De showergel heeft een fijne doseer dop die handig in gebruik is en waardoor je niet teveel product in een keer gebruikt.


En dan last but not least nog een handcreme, de hancreme bevat dan ook de meeste informatie. Ook de handcreme heeft een mooie verpakking en past goed bij het roze thema het enigste wat het misschien nog leuker gemaakt had is dat de verpakking ook doorzichtig was zodat het een mooier geheel met elkaar vormde. 


Op de achterkant van de handcreme bevind je de ingrediënten van de handcreme en hoe de werking s van de handcreme. Ik ben zelf altijd erg dol op handcremes en ik gebruik ze dan ook nog met regelmaat.


De handcreme heeft een fijne tube waardoor je gemakkelijk product uit de tube kunt krijgen en geen product verspilt. Product wat nog op de tuut van de tube zit zuigt zichzelf vanzelf naar binnen waardoor de verpakking schoon en hygiënisch blijft. De handcreme ruikt ontzettend lekker naar zoete snoepjes en voedt mijn handen voldoende zodat ze zacht en gehydrateerd aanvoelen.


Om even oog op de vloeibaarheid van de producten te krijgen heb ik hier alle 3 de producten op mijn hand gedaan. Links boven is de handzeep hiernaast is de showergel en de creme onderaan is de handcreme. Alle 3 de producten hebben een goede substantie en zijn fijn in werking. Ik ben ontzettend blij met deze producten en ik had absoluut niet verwacht dat de action ooit zou komen met zo'n onwijs lekkere zoete snoepjes geur, ik ben verkocht. Het liefst zou ik nog een heel aantal showergels inkopen maar mijn stash zegt met pijn in zijn hart wacht hier even mee.

Van de lovelifs roze variant is ook nog een body scrub verkrijgbaar maar omdat dit niet helemaal in mijn straatje ligt heb ik deze niet aangeschaft. De lovelife showergel, handcreme, handzeep en bodyscrub waren er ook nog in de paarse en blauwe varianten die elk weer een andere geur hebben maar die mij net niet genoeg aanspraken.

Ik kocht de 3 producten van lovelife bij de action voor €0.99 cent per stuk.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten