zaterdag 7 januari 2017

Review; little hotties.

Je kent vast wel alle verschillende soorten geur waxmelts die je gebruikt in een wax brandertje. Steeds meer merken komen met de waxmelts en ook verschijnen er steeds meer geur variaties op de markt. Vandaag review ik voor jullie waxmelts genaamd little hotties van het merk bomb cosmetics.Little hotties zijn er in ontzettend veel geuren en veel daar van heb ik dan ook al geprobeerd. Wat leuk is aan de hotties is dat je ze heel gemakkelijk in verschillende combinaties kunt gebruiken zonder hier problemen mee te krijgen. 


Hier nog een korte beschrijving van de little hotties, hierbij staat beschreven dat je er 3 a 4  in een brander moet doen maar met 1 is het ook al goed te doen. 


Wat heel fijn is aan de little hotties is dat je er een boekje bij krijgt meer dan eventuele combinaties die je zou kunnen gebruiken voor een heerlijke geur en je hebt een overzicht van welke geuren er verkrijgbaar zijn. 


Op bovenstaande foto zie je (bijna) alle geuren van de little hotties, hier missen alleen nog de 3 nieuwe geuren. 


In het boekje staan verschillende geur combinaties die je met elkaar zou kunnen combineren, deze combinaties vallen onder fresh moments.


Geur combinaties die heel fruity ruiken.


Geur combinaties die je doen denken aan de feestdagen.


Geur combinaties met gourmand, geen idee wat dit eigenlijk moet inhouden. Van deze combinaties heb ik er ook nog geen geprobeerd.


En dan als laatste nog de geur combinaties in floral fantasies, deze doen mij vooral denken aan de natuur. 


Iedere little hottie heeft een andere vorm en natuurlijk ook een andere geur. Ik vind het erg leuk gedaan dat iedere hottie er anders uitziet, hierdoor kun je ook de hotties geuren gemakkelijker uit elkaar houden. Alle kleurtjes bij elkaar ziet eruit als een waar kleurfestijn en hiermee word je gelijk vrolijk! De little hotties beschrijving geeft aan dat je er meerdere tegelijk in de brander moet doen om ze te branden maar ik heb ze ook enkel geprobeerd en dit gaat ook prima. Iedere hottie blijft bij het branden zo'n 3 a 4 uur goed ruiken, hierna vervaagd de hottie lichtjes.

Mijn 2 favorieten hotties zijn pear en dragon fruit, het zijn allebei heerlijke zoete geuren met een fris tintje eraan. Ik bestel mijn little hotties altijd op deze site voor €0.30 cent per stuk en ik kan niet meer zonder, mijn kamer ruikt nu keer op keer heerlijk fruitig.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten