dinsdag 31 januari 2017

Review; coconut care

Vandaag review ik voor jullie weer een handcrème en deze keer eentje waarvan ik heel blij word, de handcrème heeft namelijk de geur van kokos wat een van mijn favorieten geuren is als het om crèmes gaat. Ik ben heel nieuwsgierig hoe erg de geur bij de handcrème aanwezig is en hoe de werking ervan is.De verpakking ziet er voor zijn prijs prima en vooral heel vrolijk uit. Ik ben erg benieuwd of de handcrème net zo verzorgend is als wat de verpakking zegt.


Op de achterkant van de verpakking vind je nog een kleine uitleg over de handcrème en de ingrediënten van de handcreme kun je er ook op vinden.


De ingrediënten van de handcrème. 


De handcrème heeft een handige tube die makkelijk in gebruik is en ook gemakkelijk schoon te houden is. 


De handcrème lijkt in eerste instantie erg dun als je hem net op de hand smeert maar bij het uitsmeren word de substantie veel dikker en word het meer een dikke crème. Persoonlijk had ik liever gewild dat de handcrème wat dunner was van substantie omdat ik dat net wat fijner in gebruik vind. 

De handcreme maakt mij handen zachter maar ik heb niet echt het idee dat ze mijn handen nou heel erg verzorgen. Omdat de handcrème bij uitsmeren wat dikker word gebruik ik hem liever voor het slapen gaan zodat hij wat langer de tijd kan nemen om goed in te trekken. ik vind het een fijne handcrème en de geur is ontzettend lekker en blijft goed hangen maar de werking doet voor mij niet genoeg waardoor ik hem niet nogmaals zou aanschaffen. 

Ik kocht de handcreme bij de action voor €0.79.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten