donderdag 5 januari 2017

Aliexpress rainbow highlighter.

Het nieuwe jaar beginnen met een kleur rijke highlighter is natuurlijk altijd een goed excuus, ik ben zelf dol op highlighters en ik was erg benieuwd naar de rainbow highlighter. Ik was er al een tijdje na op zoek maar toen ik hem op aliexpress tegen kwam moest ik hem natuurlijk wel in mijn mandje gooien en me bestellen. Het merk van de rainbow highlighter is gok ik calans maar dit weet ik niet zeker doordat de verpakkingen uit aliexpress altijd heel onduidelijk opgesteld zijn. Voor de prijs van de highlighter ziet hij er wel goed uit en de ronde rainbow stipjes maken toch wel wat in me los.


Als ik de rainbow highlighter zo op het eerste gezicht zie gaat mijn hartje snel op en neer en kan ik niet wachten op de swatches van de highlighter. De highlighter ziet er heel kleurrijk uit en ik hoop oprecht dat hij dit ook zal zijn wanneer je hem gebruikt. 


Misschien zijn dit wel de meest vertrochelde swatches of hoe je het wilt noemen want het pigment is helemaal niks waard. Je ziet een aantal van de kleuren heel licht maar of het nou mooi te noemen is weet ik nog niet zo.. Doordat de highlighter er zo kleurrijk uit zag had ik veel meer verwacht van de swatches dus dit is een mega teleurstelling.


Als ik de highlight swatches met flits fotograveer zie je wel wat glitter en shine maar de kleuren komen alsnog niet echt mooi uit. De blauwe en paarse kleur zie je het meeste van alle kleuren maar  het liefste had ik gewoon alle kleuren goed gepigmenteerd gezien. 

Als je een mooie rainbow highlighter aanschaft zou ik je aanraden liever een duurdere variant te kiezen waarbij je zeker weet dat de swatches mooi en goed gepigmenteerd zijn na aanleiding van reviews en foto's. Ik bestelde de rainbow highlighter op aliexpress bij deze koper.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten