dinsdag 3 januari 2017

Persoonlijk; mijn kijk op 2017.

Als aller eerst wens ik iedereen een heel fijn gezond en gelukkig nieuwjaar. Iedereen heeft altijd zijn voornemens als we het nieuwe jaar in gaan maar omdat ik van mezelf weet dat ik me hier toch niet aan ga/kan houden geef ik jullie een preview van mijn kijk op 2017, wat wil ik dit jaar graag doen, bereiken en uitvoeren, lees je mee?


2017 is een jaar waarin ik hoop dat er een hoop gaat veranderen in mijn leven, ik wil blijven werken bij waar ik nu werk en we willen ook op zoek gaan naar een eigen huisje. Ook wil ik aan mijn eigen gezondheid werken en meer dagelijkse lichaamsbeweging uitvoeren.

Sinds juli 2016 ben ik zoals jullie misschien al weten afgestuurd als verzorgende-IG en heb ik hierin ook gelijk een baan gevonden! Ik hoop dat ik in 2017 hier mag blijven werken zodat we ons meer kunnen richten op de toekomst en meer vastigheid kunnen krijgen. Mijn 1ste contract loopt in juli af en ik hoop oprecht dat hij verlengt gaat worden!

Ook willen ik en mijn vriend vanaf nu op zoek gaan naar ons eigen plekje, we zijn hier erg aan toe en verheugen hier ons erg op. We willen eerst gaan huren en dan kunnen we later eventueel altijd nog op zoek naar een koop huis. We willen het liefste ook in Breda wonen omdat we hier geboren en getogen zijn en hier alles zo'n beetje weten te zitten.

In 2017 behaal ik ook de cursus voor het zetten van wimperextensions en kunnen we eindelijk ons "bedrijfje" verder gaan zetten. Ik ben nu met een vriendin al een tijdje begonnen met we make-up wat wij met alle liefde en plezier doen en wat wij graag verder zouden willen opbouwen.

Met mijn blog wil ik het liefst nog zo lang mogelijk doorgaan, het is een rust en een afleiding en het is fijn en leuk om het naast mijn werk etc. nog te kunnen en mogen doen. Ik hoop dat mijn blog dit jaar iets bekender word zodat ik weet waar ik het voor doe en zodat ik misschien mijn blog naar 1 genre kan gaan schrijven!

Hoe zie jij jou 2017 voor je?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten