woensdag 18 januari 2017

Persoonlijk; Ik heb mijn cursus tot one by one wimperextensions behaald!

De titel zegt het al en ik ben ook echt ontzettend blij dat ik dit nieuws kan delen, ik ben er trots op en ik hoop dat ik er in de toekomst nog veel mee mag en kan gaan doen! ik heb namelijk een cursus gevolgd tot het zetten van one by one wimperextensions en ik heb hem natuurlijk behaald.En tadaa daar is mijn certificaat ik ben er ontzettend blij mee en toch ook wel trots op mezelf. Zoals je misschien op de foto ook al kunt zien zie je een WE logo en dit houd in we make-up, dit is dan ook de naam van het mini bedrijfje van mij en een vriendin! Wil je meer informatie hierover weten dan kun je altijd even onze facebook pagina bekijken en ons via hier contacteren, wij zouden het ook ontzettend leuk vinden als je onze facebook pagina een like geeft!

Hieronder zal ik je nog 2 foto's laten zien met een foto van voor het zetten van de wimper extensions en de na fase.De wimperextensions geven een mooi en vol resultaat en je hoeft tot de tijd dat ze gaan uitvallen of zelfs hierna nog geen mascara te dragen enkel even de wimpertjes door kammen, hoe ideaal! Voor nog meer informatie over de wimperextensions kun je ons via facebook contacteren! 

Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat en ook mijn vriendin die mee was was tevreden, eind goed al goed zal ik dan maar zeggen!


Liefs, Mariska.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten