dinsdag 24 januari 2017

Max and more highlighters/shimmer bricks.

Shimmer bricks zijn tegenwoordig van ieder merk vrijwel verkrijgbaar en ook bij de action zijn ze nu verkrijgbaar. Er zijn 2 verschillende soorten namelijk een met bruin tinten en een met roze tinten. Ik zag op instagram stiekem al wat swatches voorbij komen en doordat ik hierdoor zelf ook al zo enthousiast werd moest ik het wel even met jullie delen!Zoals ik hierboven al vernoemde zijn er 2 verschillende soorten shimmer bricks namenlijk 01 nude en 02 pink. Zelf sprak vooral 02 pink mij ontzettend erg aan omdat mij deze doet denken aan een shimmer brick van bobbie brown.


Op de achterkant van beide verpakkingen vind de naam van het soort product en natuurlijk de ingrediƫnten die de shimmer bricks bevatten.De highlighters of terwijl shimmer bricks zien er mooi uit en voor de prijs vind ik de verpakkingen erg netjes. De producten komen goed uit door de verpakking en je ziet zo goed welke kleuren er de shimmer bricks bevatten. 


Op de achterkant van de verpakking vind je nogmaals de naam van het product en de ingrediĆ«nten hiervan. 


De highlighters zien er erg mooi uit en hebben een erg mooie uitstraling, op het eerste gezicht spreken de kleur combinaties mij al aan en zou ik ook niet gelijk zeggen dat het make-up van de action is. Ik vind het vooral erg leuk dat de action steeds vaker met betere en mooie make-up producten komt. 


We beginnen met de roze shimmer brick omdat ik hier het meeste enthousiast naar was en deze kleurcombinatie mij het beste aansprak. De shimmer brick begint met een witte kleur gaat over in een aantal peachy/roze kleuren en eindigt dan ook met een mooie roze kleur. 


En dan de kleur swatches van de shimmer brick. De swatches verbaasde mij echt en zijn voor de prijs ontzettend goed gepigmenteerd. De higlighter bevat ook een hele mooie shine aan glitters en vooral bij de volgende foto zie je dit goed in zijn voorrecht komen. 


Zie je de mooie shimmer in de shimmer brick kleuren? Ik ben een beetje verliefd. ik vind deze shimmer brick erg mooi om te gebruiken als blush en hierbij kun je de shimmer brick ook mooi uit zijn rechten laten komen. 


En dan de volgende shimmer brick, ik was hier iets minder enthousiast over dan de pink shimmer brick omdat ik zulke bruine tinten niet heel vaak draag. Omdat andere zo enthousiast waren over deze kleur wou ik hem toch graag nog uitproberen. 


Ik had het nooit kunnen verwachten maar van deze swatches sta ik nog meer versteld dan van de pink shimmer brick. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en sluiten goed bij elkaar aan. De shimmer brick begint met een witte kleur en loopt hierna door over bruine kleuren met een peachy achtige bruinige kleur.Vooral deze shimmer brick bevat ontzettend veel shimmer met een mooie glans  en door de flits zie je dit goed tot zijn recht komen. Omdat ik de kleuren net wat te gepigmenteerd vind en net wat te shimmering vind om als blush/bronzer te gebruiken heb ik hem geprobeerd om als oogschaduw en ik kan je zeggen dat dit positief verliep, hieronder vind je een look met de shimmer brick gebruikt als oogschaduw. En deze look maakte ik met de 01 nude shimmerbrick! Ik vind de look erg geslaagd en ik vind de shimmer brick erg fijn om te gebruiken als oogschaduw.

Ik kocht beide shimmer bricks bij de action voor €1.89.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten