donderdag 26 januari 2017

Lady gaga fame.


Parfum is een product die ik niet vaak aanschaf omdat ik niet goed tegen parfum kan en ik hierdoor liever voor een body mist ga omdat de geur hiervan minder sterk aanwezig is. Nu heb ik een geur ontdekt die ik erg lekker vind en waar ik ook goed tegen kan namelijk lady gaga fame black fluid eau de parfum. 


De parfum zit een in zwarte doos met hierop natuurlijk de naam, aantal milliliters en het soort parfum. De verpakking spreekt al veel over de flacon zelf.


De achterkant van de verpakking vind ik niet zo heel speciaal en alles wat er op staat is niet heel interessant dus laten we dit overslaan en snel verder gaan.


Op de onderkant van de verpakking kun je de ingredi├źnten vinden die de parfum bevat.


Ik vind de flacon van de parfum erg gaaf en vooral de kleur van de parfum doet het hem. Ik geloof dat dit een van de eerste parfums was met een ander gekleurde vloeistof en het zwart pas dan ook perfect bij de goude dop hier hebben ze dan ook goed over nagedacht. De dop van de parfum doet mij ook een beetje denken aan een kroontje op de een of andere manier.


De parfum heeft net als iedere andere parfum het zelfde spuit flacon als een ieder andere parfum niet zo speciaal om ook hier op door te gaan. De parfum ruikt zoet maar toch ook weer fris en is niet te sterk aanwezig wat voor mij dan ook wel echt een must is. 

De noten in de lady gaga black fluid parfum;

Duistere noten; geïnspireerd op tranen van belladonna en zwarte nevel van wierook.
Sensuele noten; abrikozenpulp en een samensmelting van saffraan en honing.
Lichte noten; geperste tijger orchidee en arabische jasmijn. 

Het zijn allemaal noten die mij niet heel bekend in de oren fluisteren maar de combinatie met elkaar maakt de parfum wel erg lekker. De parfum is vrijwel bij iedere parfumerie/drogist te koop vanaf €20.00 voor 15ml.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten