vrijdag 20 januari 2017

Kiko velvet matt lipstick 605.

Kiko is een make-up merk die nog niet in alle steden verkrijgbaar is maar wat wel een ontzettend fijn merk is. Ik vind kiko milano make-up een goede prijs hebben met een goede kwaliteit make-up, vooral de lipsticks van kiko spreken mij enorm aan dus vandaag review ik voor jullie een mooie matt rode lipstick.De kiko lipsticks hebben vrijwel wel altijd dezelfde soort verpakking namenlijk een zwart doosje. Ik vind een zwart doosje voor een lipstick altijd erg mooi en het ziet er toch ook wel professioneel uit. 


De kleur lipstick die ik vandaag voor jullie ga reviewen is de velvet mat lipstick in de kleur 605.


De ingrediënten van de lipstick.


De lipstick heeft een ontzettend mooi rosé gouden huls en ik ben echt dol op zulke lipstick hulzen vooral de rosé goude kleur vind ik erg mooi en alleen hierdoor zou ik de lipstick al willen aanschaffen. 


Op de onderkant van de lipstick kun je nog een keer de kleurnummer van de lipstick vinden namelijk kleur; 605.


Zoals ik al eerder vernoemde is het een matt rode lipstick maar toch als je hem zo ziet heeft hij een licht oranje tint erin. Ik vind de lipstick er zo wel mooi uitzien en ik ben ook erg benieuwd hoe de swatch ervan gaat uitvallen.


De lipstick is mooi matt rood maar toch vind ik dat er een oranje tint in de lipstick zit. De lipstick is daardoor niet volledig rood maar wel erg mooi. Voor een feestje of bij een mooie smokey look zatik wel eerder een rodere matte lipstick kiezen maar deze lipstick is mooi te combineren bijeen alle dagelijkse look en het is een kleur die ik veel zou gaan dragen in de lente/zomertijd.

Ik kocht de lipstick bij kiko milano voor €3.90 in de sale.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten